Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Amerikkalainen jalkapallo

Tuskien taival päätökseen – Chicago Bearsin ykkösvarauksen todennäköisyydet kasvoivat hurjasti

Chicago Bearsin RB D'Onta Foreman.
AOP

NFL:n kymmenes otteluviikko käynnistyi Chicagon Soldier Fieldillä pelatulla ottelulla. Ottelusta Chicago Bearsin ja Carolina Panthersin välillä ei jäänyt liikaa jälkipolville kerrottavaa. Hyvinkin heittotasoisen ottelun kotijoukkue vei lopulta nimiinsä, kun Panthers epäonnistui viime hetkien potkumaalissa. Tämä voitto oli monellakin tapaa tärkeä Bearsille.

Matt Eberflusin valmentama Chicago Bears otti melkoisten tuskien taipaleen jälkeen maukkaan kotivoiton. Bears kaatoi Frank Reichin valmentaman Carolina Panthersin 16-13 -lukemin tekemällä otteluun yhden touchdownin.

Bearsin ainut touchdown syntyi ottelun toisella puoliajalla, kun joukkueen keskushyökkääjä D’Onta Foreman juoksi lyhyen pelin läheltä Panthersin maalialuetta perille. Foreman keräsi ottelussa 21 kannolla 80 jaardia. Bears teki otteluun yhteensä kolme potkumaalia Cairo Santosin toimesta.

Panthers ei ottelussa onnistunut hyökkäyksen voimin tekemään touchdownia, sillä joukkueen ainoan touchdownin viimeisteli Ihmir Smith-Marsette. Smith-Marsette palautti ensimmäisellä neljänneksellä puntin maaliin 79 jaardin mittaisella juoksulla.

45 minuutin jälkeen Bears johti ottelua 16-10 -lukemin. Panthers nousi potkumaalin päähän Eddy Pineiron onnistuttua 39 jaardin potkumaalissa, kun ottelua oli 11.06 jäljellä. Panthers pääsi ottelun viimeisellä hyökkäysvuorollaan yrittämään tasoitusta, kun Pineiro lähti yrittämään potkumaalia 59 jaardista. Potku jäi reilusti lyhyeksi ja Bears pääsi kuluttamaan kellon loppuun.

Voitto oli Bearsin kauden kolmas kymmeneen otteluun. Panthersilla on kasassa nyt yksi voitto yhdeksään otteluun. Panthers pitää nyt yhdessä Arizona Cardinalsin kanssa NFL:n heikointa saldoa 1-8 hallussaan. Bears omistaa Panthersin ykköskierroksen varausvuoron tulevan kevään NFL:n varaustilaisuuteen, joten Panthersin heikkous tietää hyviä asioita Bearsille.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Amerikkalainen jalkapallo