Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Daniil Medvedev kaatoi hyvän ystävänsä ATP lopputurnauksen avausottelussa: “Kentällä ei ole olemassa ystäviä tai vihollisia”

Daniil Medvedev eteni ATP lopputurnauksessa semifinaaleihin
AOP

ATP finaaliturnaus saatiin maanantaina toisenkin alkulohkon eli “punaisen lohkon” osalta käyntiin. Ensin Alexander Zverev kaatoi Carlos Alcarazin ja illalla Daniil Medvedev päihitti maanmiehensä Andrey Rublevin.

Daniil Medvedev ja Andrey Rublev ovat maanmiesten lisäksi läheisiä ystäviä – ainakin kentän ulkopuolella. Kentälle astuessa tilanne on ainakin Medvedevin mukaan kuitenkin toinen.

– Rehellisesti sanottuna, en tiedä millaista se on hänelle, mutta minulle kentällä ei ole olemassa ystäviä tai vihollisia. Yritän vain voittaa ottelun. En ajattele mitään muuta, Medvedev kommentoi kaksikon kohtaamisen jälkeen maanantai-iltana.

Tiukka peliin keskittyminen näyttäisi toimineen Medvedevillä, sillä tämä voitti kaksikon kohtaamisen suoraan kahdessa erässä pelein 6-4, 6-2.

– Mutta kun se viimeinen piste on ohi, minusta tuntuu pahalta hänen puolestaan – hän hävisi ottelun. Ja se on samalla tavalla myös jos hän voittaa ottelun.

Pelit molemmilla kaveruksilla ATP finaaliturnauksessa kuitenkin vielä jatkuvat. Neljän miehen alkulohkoissa ottelut jatkuvat ja lohkojen kaksi parasta etenee lopulta turnauksen semifinaaleihin.

– Huomenna voimme jutella taas normaalisti ja toivotan hänelle onnea seuraavaan matsiin ja hän luultavasti tekee samoin.

Medvedev kohtaa keskiviikkona oman ottelunsa Carlos Alcarazia vastaan voittaneen Alexander Zverevin. Avausottelunsa puolestaan hävinneet Rublev ja Alcaraz kohtaavat toisensa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis