Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Lauri Markkanen iski ratkaisevalla hetkellä! – Utah Jazzille komea voitto

Lauri Markkanen villitsi kotiyleisö kun Utah Jazz voitti Portland Trail Blazersin
AOP

Lauri Markkanen oli jälleen tulessa, kun Utah Jazz otti komean 115-99 voiton Portland Trail Blazersista.

Lauri Markkasen Utah Jazz otti vakuuttavan 115-99 voiton Portland Trail Blazersista viime yönä Suomen aikaa.

Voitto oli paitsi tietysti NBA:n runkosarjan kannalta arvokas, mutta myös osa parhaillaan pelattavaa kauteen upotettua lisäturnausta.

Markkanen oli joukkueensa toiseksi paras pistemies heittämällä 21 pistettä. Lisäksi suomalainen kahmi yhdeksän levypalloa, otti yhden riiston ja yhden torjunnan. Markkanen on nyt iskenyt kaikissa viimeisissä kuudessa pelaamassaan ottelussa vähintään 20 pistettä.

Utahin paras pistemies oli loistavasti viime viikkoina esiintynyt Jordan Clarkson, joka pussitti 31 pistettä. Portlandin pistevastuuta kantoivat erityisesti Jermani Grant 26 pisteellä sekä Deandre Ayton 22 pisteellä.

Jazz aloitti pelin heti vahvasti ja piti pallosta hyvää huolta. Joukkue ei sortunut yhteenkään menetykseen ensimmäisten 15 minuutin aikana. Portlandilla puolestaan oli vaikeuksia pitää palloa hyppysissään ja Utah pääsikin rankaisemaan sen huolimattomuudesta kovalla kädellä.

Jazz otti heti ensimmäisellä neljänneksellä johtoaseman pelissä eikä siitä enää luopunut. Portland sai erityisesti ottelun jälkimmäisellä puoliskolla parikin hyvännäköistä kiriä aikaan, mutta ei lopulta päässyt kolmea pistettä lähemmäs – Markkanen piti siitä huolen. Suomalainen aloitti kolmella peräkkäisellä korilla Utahin 13-0 jakson, jolla joukkue lopulta karkasi voittoon.

Utah jatkaa seuraavaksi vielä kotiparketillaan ja se saa seuraavaksi vieraakseen Phoenix Sunsin lauantain vastaisena yönä Suomen aikaa.

Mikäli video ei näy, näet sen täältä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo