Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

ATP lopputurnauksen ensimmäinen semifinalisti on selvillä: “Henkisesti todella kova matsi”

Daniil Medvedev eteni ATP lopputurnauksessa semifinaaleihin
AOP

Daniil Medvedevistä tuli tämän vuoden ATP lopputurnauksen ensimmäinen tiensä semifinaaleihin selvittänyt pelaaja, kun venäläistähti kaatoi Alexander Zverevin keskiviikkona.

Daniil Medvedev on esiintynyt Torinossa todella vakuuttavasti, eikä mies ole hävinnyt vielä ainuttakaan erää. Saksalaistähti Alexander Zverev kaatui suoraan kahdessa erässä pelein 7-6 (9-7), 6-4.

– Se oli henkisesti todella kova matsi, Medvedev myönsi heti ottelun jälkeen kenttähaastattelussa.

– Aloitin todella hyvin ja pelasin vahvasti. Hän [Zverev] ei alussa ollut ehkä ihan vielä siellä, mutta yhdessä vaiheessa hän paransi peliään ja siinä samassa hetkessä jostain syystä minä aloin pelaamaan hieman huonommin.

Medvedev oli erityisen vahva ensimmäisissä syötöissään sekä murtohetkillä. Venäläinen pelasti kolme Zverevin saamasta neljästä murtopisteestä ja käytti molemmat omansa onnistuneesti.

Zverev pelasi aggressiivisesti ja oli esimerkiksi verkolla vahva. Medvedevin ratkaisevien hetkien peli käänsi pelin kuitenkin venäläisen hyväksi.

– Olen iloinen, että sain pelini ruotuun. Molempien erien loput olivat todella tiukkoja. Olen iloinen, sillä aiemmin tänä vuonna olisin ehkä hävinnyt pelejä tällaisessa tilanteessa joten olen iloinen, että pystyin voittamaan, Medvedev summasi.

Seuraavaksi Medvedev kohtaa, oman keskiviikon ottelunsa Andrey Rublevia vastaan voittaneen, Carlos Alcarazin. Medvedevillä perjantain kamppailuun ei ole enää panosta, sillä paikka semifinaaleissa on jo varmistunut. Avausottelunsa hävinneellä Alcarazilla puolestaan kuitenkin panosta riittää, kun espanjalaistähti taistelee jatkopaikasta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis