Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Ralli

Esapekka Lappi paljasti syyt osa-aikaiseen sopimukseen Rallit.fi -sivustolle: “”Syynä henkilökohtainen elämä”

Esapekka Lappi voitti Ruotsin MM-rallin
AOP

Esapekka Lappi ajaa ensi kaudella Hyundailla osa-aikaisella sopimuksella.

Hyundai tiedotti torstaiaamuna, että Esapekka Lappi jatkaa tallissa myös ensi kaudella. Suomalaisen rooli ensi kaudella tallissa tulee kuitenkin hieman muuttumaan, sillä miehen sopimus kattaa vain osan ensi kauden kisoista.

– Olen erittäin iloinen ja kiitollinen siitä, että saan jatkaa yhteistyötäni Hyundai Motorsportin kanssa WRC-kaudella 2024, Lappi iloitsi tallin tiedotteella.

– Ensi vuosi tulee olemaan erilainen ja mielenkiintoinen monella tapaa, mikä motivoi minua olemaan tiimipelaaja.

Lapin roolina tulevalla kaudella tulee olemaan tuen tarjoaminen Thierry Neuvillelle sekä talliin palaavalla Ott Tänakille.

Suomalainen paljasti Rallit.fisivustolle, että osa-aikaisen sopimuksen taustalta löytyy miehen henkilökohtaisia syitä. Kolmen lapsen isä Lappi paljasti, että jokaisen kauden rallin ajaminen sekä perhe-elämän tasapainottaminen on ollut hetkittäin haastavaa.

– Pyysin jo aika kauan sitten osittaista kautta, jos se vain on mahdollista, Lappi kertoi.

– Syynä siihen oli henkilökohtainen elämä. Tänä vuonna on ollut aika haastavaa lasten kanssa, että on pystynyt hallitsemaan kaikki asiat, kun olen ollut näin paljon poissa kotoa.

Vielä viime kaudella Lappi ajoi osittaisen kauden Toyotalla, mutta on tällä kaudella ajanut täysipäiväisenä Hyundailla.

– Viime vuonna tuntui siltä, että ammatillisen ja yksityiselämän välillä oli parempi balanssi. Sen vuoksi tein tällaisen päätöksen.

Mikäli upotus ei näy, näet sen täältä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Ralli