Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

NBA-tähti nappasi vastustajan kuristusotteeseen – Sai tuntuvan pelikiellon: “Se oli henkilökohtainen hyökkäys”

Draymond Green sai viiden ottelun pelikiellon epäurheilijamaisesta ja vaarallisesta käytöksestä
AOP

NBA on asettanut Golden State Warriorsin supertähden, Draymond Greenin, viiden ottelun mittaiseen pelikieltoon “vaarallisesta ja epäurheilijamaisesta käytöksestä”. Green nappasi Minnesota Timberwolvesin Rudy Gobertin kuristusotteeseen, kun joukkueiden välinen ottelu NBA:ssa riistäytyi käsistä.

Golden State Warriorsin ja Minnesota Timberwolvesin välinen ottelu NBA:ssa äityi rumaksi nopeasti, kun Warriorsin Klay Thompson ja Timberwolvesin Jaden McDaniels päätyivät pieneen kahakkaan molempien pelaajien tarrattua toistensa pelipaitoihin kiinni. Tilanteen kärjistyessä Timberwolvesin sentteri Rudy Gobert tarttui Thompsoniin ja yritti vetää tämän irti joukkuetoveristaan.

Tilanne kiehui nopeasti yli ja keskelle kahakkaa hypännyt Draymond Green riuhtaisi Gobertin tiukalla kuristusotteella kiinni.

Thompson, McDaniels ja Green lensivät kaikki ottelusta ulos kahinoinnin seurauksena.

NBA tiedotti Greenin pelikiellosta keskiviikkona. Liigan koripallotoiminnasta vastaava varapuheenjohtaja Joe Dumars totesi lausunnossaan, että rangaistusta arvioitaessa otettiin huomioon Greenin “historia epäurheilijamaisista teoista”.

Lisäksi Gobert, Thompson ja McDaniels saavat jokainen osallisuudestaan 25,000 dollarin sakot.

Gobert ei ymmärtänyt omia sakkojaan ja yritti selittää halunneensa toimia tilanteessa rauhoittelijana.

– Se oli henkilökohtainen hyökkäys. Sain sakot, kun toimin rauhoittelijana ja päätin nostaa käteni ylös, kun kimppuuni hyökättiin, se on häpeällistä. Häpeällistä, mies tulitti.

Pelikielto ei tulisena pelaajana tunnetulle Greenille ole suinkaan uusi asia. Mies on saanut NBA-urallaan viidesti erinäisen pelikiellon. Viimeksi viime kaudella, kun mies astui Sacramento Kingsin Domantas Sabonisin rinnan päälle.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo