Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Ralli

MM-kauden päätösrallissa Japanissa taistellaan vaikeita olosuhteita vastaan: “Aika noloahan tämä on”

MM-rallia ajetaan Japanissa vaikeissa olosuhteissa
AOP

MM-rallin kauden viimeisessä rallissa Japanissa on ajettu hurjissa olosuhteissa. Rallin avauspätkät ajettiin varhain perjantaiaamuna Suomen aikaa kovassa rankkasateessa, eikä ulosajoilta vältytty. Ek 4 jouduttiin perumaan kokonaan kun olosuhteet olivat liian vaaralliset.

Viikonlopun kuudennella erikoiskokeella Hyundain Thierry Neuville ajoi heti pätkän alussa ulos ja menetti toiveensa kakkossijaan.

Nyt Japanin MM-rallissa on ajettu seitsemän erikoiskoetta. EK 7 oli viikonlopun ensimmäinen draamavapaa pätkä sekä samalla viimeinen metsäerikoiskoe.

Kotiralliaan ajava Toyota jatkaa kisan kärjessä kolmen auton voimin. Elfyn Evans johtaa kisaa ja Sébastien Ogier on toisena noin 50 sekunnin päässä. Maailmanmestaruuden jo varmistanut Kalle Rovanperä on noussut rallissa kolmossijalle. Eroa suomalaisella kärkeen on hieman reilut kaksi minuuttia.

Esapekka Lapin vauhti ei parhaillaan riitä haastamaan Toyotan autoja, mutta suomalainen ajaa kisassa nyt sijalla kuusi. Eroa kärkeen on syntynyt 3 minuuttia ja 46 sekuntia. Lappi yrittää pitää yksin Hyundain kunniaa yllä, mutta myönsi, ettei vauhti ole siellä missä pitäisi.

– Aika noloahan tämä on. Mutta se on vain hyväksyttävä ja koetettava pätkä kerrallaan ajaa, Lappi tuumi EK 6:n jälkeen maalissa Iltalehden mukaan.

Vaikeuksista Japanin MM-rallin avauspäivänä ja oikeastaan koko kauden aikana on kärsinyt myös M-Sport Fordin Ott Tänak. Virolaiskuljettaja siirtyy ensi kaudeksi Hyundain leiriin, eikä peitellyt avauspäivänä turhautumistaan.

– Tämä auto ei toimi. Yritämme päästä vain läpi, mutta tämä ei todella toimi, mies täräytti Rallit.fi -sivuston haastattelussa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Ralli