Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Siipirikkoinen NBA:n mestarisuosikki luisumassa pahoihin vaikeuksiin – Jo viides perättäinen tappio

Golden State Warrios vs Oklahoma City Thunder
AOP

Golden State Warriors isännöi Oklahoma City Thunderia NBA:ssa varhain perjantaiaamuna Suomen aikaa.

Vajaamiehisenä otteluun lähtenyt Warriors kärsi jo viidennen perättäisen tappionsa kun se hävisi kotonaan Thunderille 109-128.

NBA:n kärkijoukkueisiin viime vuodet kuulunut Warriors joutui toki lähtemään otteluun ilman kirkkaimpia tähtiään, kun supertähti Stephen Curry oli sivussa polvivamman takia ja Draymond Green kärsii viime ottelussa hölmöilemäänsä viiden ottelun pelikieltoa.

Mitään Thunderilta kuitenkaan pois ottamatta onkin pakko todeta, että täysivoimaisenakin kotijoukkueella olisi ollut kova työ edessään. Thunder on viime kausina ollut altavastaajana joukkueiden välisissä kohtaamisissa, mutta se lähti torstain kamppailuun tulistuneena.

Thunder karkasi kertaalleen jo 19 pisteen karkumatkalle, mutta Warriors kiri itsensä vielä mukaan peliin. Viimeisellä neljänneksellä vierailija varmisti kuitenkin hurjalla kolmen pisteen heittojen heittoprosentilla, etteivät isännät enää tulisi mukaan taistoon.

Thunderin Isaiah Joe heitti kauden parhaat pisteensä, 23 ja pussitti seitsemästä kolmen pisteen heitostaan jokaisen. Kaikkiaan Thunder upotti 32:sta kolmen pisteen heitostaan peräti 19.

– He [Thunder] olivat uskomattoman hyviä tänään, Warriorsin valmentaja Steve Kerr hehkutti.

Warriorsin pistekuningas oli Jonathan Kuminga 21 pisteellä. Merkittävää oli, yleensä isoa pistevastuuta kantavan, Klay Thompsonin jääminen vain viiteen pisteeseen.

Warriors saa revanssimahdollisuuden jo heti maanantain vastaisena yönä Suomen aikaa, sillä se isännöi Thunderia myös seuraavassa ottelussaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo