Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Alcaraz eteni ATP lopputurnauksen semifinaaleihin – Espanjalaistähteä odottaa hurja haaste: “Maailman paras pelaaja juuri nyt”

Carlos Alcaraz eteni ATP lopputurnauksessa semifinaaleihin
AOP

Carlos Alcaraz eteni ATP lopputurnauksen semifinaaleihin kaatamalla perjantaina Daniil Medvedevin “punaisen lohkon” viimeisessä alkulohko-ottelussa.

Perjantaina Torinossa nähtiin täysin erilainen Carlos Alcaraz kuin vielä maanantaina Alexander Zvereviä vastaan. Jos alkuviikosta espanjalaistähti näytti vielä hieman uupuneelta, oli kentällä perjantaina täysin eri mies.

Alcaraz kaatoi Daniil Medvedevin erin 6-4, 6-4 ja varmisti samalla itselleen lohkon kärkipaikan. Medvedeville tappio ei lohkon kärkipaikkaa lukuunottamatta paljoa maksanut, sillä venäläinen eteni myös lohkosta jatkoon.

– Mielestäni tärkein asia, jonka tein tänään, oli pysyä vahvana henkisesti, Alcaraz tuumi ottelun jälkeen.

– Oli muutama peli, joissa syöttöni kanssa oli hieman vaikeuksia. Hänen syöttöjen palautus on uskomatonta ja hän asetti niin paljon painetta syötöilleni, joten mielestäni rauhallisena pysyminen ja henkisesti vahvana pysyminen noilla hetkillä oli avain siihen, että minulla oli mahdollisuus voittaa tämä ottelu, espanjalaistähti jatkoi.

Medvedev kohtaa semifinaaleissa puhtaasti alkulohkossa pelanneen kotiyleisön suosikin Jannik Sinnerin. Alcarazia puolestaan odottaa taisto maailmanlistan ykköstä, Novak Djokovicia, vastaan.

– Se tulee olemaan yksi vaikeimmista haasteista, kun kohtaan Novakin ATP finaaleissa, jossa hän on voittanut kuusi kertaa, Alcaraz pohjusti tulevaa ottelua.

– Novak on Novak. Hän on maailman paras pelaaja juuri nyt. Hän on hävinnyt vain kuusi ottelua tänä vuonna, hän on uskomaton. Aion pelata parasta tennistäni ja nauttia siitä samalla tavalla kuin viime otteluissa. Olen innoissani Novakin kohtaamisesta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis