Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Lakers jatkoi Portlandin kurimusta – Supertähti pysäyttämättömässä iskussa: “Kaikki alkaa pääkopasta”

LeBron James, Los Angeles Lakers.
AOP

Los Angeles Lakers otti komean voiton NBA:n viime yön kierroksella. Sitkeästi taistellut Portland Trail Blazers taipui lukemin 107-95. Ottelun näkyvin pelaaja oli Lakersin supertähti LeBron James. Huikeassa vireessä ollut James paljasti pelin jälkeen, mistä hyvä vire kumpuaa.

Portland Trail Blazers joutui nöyrtymään kotiareenallaan tappioon, kun vieraaksi saapunut Los Angeles Lakers kirjasi voiton pistein 107-95. Ottelun näkyvin ja tehokkain pelaaja oli huimaan vireeseen äitynyt LeBron James, joka nakutti 35 pistettä, viisi levypalloa ja 9 syöttöä.

James uurasti parketilla vajaat 35 minuuttia ja oli läpi ottelun vaikea pideltävä Trail Blazersin puolustukselle. James kertoi taiston tauottua, mistä hyvä vire juontaa juurensa.

– Kaikki alkaa pääkopasta. Yritän vain pitää mieleni kirkkaana ja pyrin auttamaan joukkuettani parhaani mukaan. Kova työnteko on niin ikään avainasemassa. Laitan kroppani likoon jokaisena päivänä ja pyrin saamaan itsestäni kaiken irti otteluissa, James kertoi ClutchPointsin mukaan.

Lakersin toinen supertähti, Anthony Davis intoutui kehumaan Jamesin suoritusta.

– Hänen heittopelinsä toimi hienosti ja hänen rytminsä oli kohdillaan. Hän teki paljon tärkeitä pisteitä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Koripallo