Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Ralli

Thierry Neuville paljasti Rallit.fi -sivustolle mitä Japanin vaarallisessa tilanteessa tapahtui: “Yhtäkkiä siinä hän oli”

Thierry Neuville
AOP

Japanin MM-rallissa nähtiin lauantain ajopäivän aluksi vaarallinen tilanne, kun kuljettajia päästettiin pätkälle, vaikka nolla-auto oli jäänyt vielä radalle.

Hyundain Thierry Neuville pääsi ensimmäisenä lauantain ensimmäiselle erikoiskokeelle matkaan ja belgialainen saavutti nolla-auton noin pätkän puolivälissä. Radan varteen jäänyt auto oli mitä ilmeisimmin jäänyt ohjaamaan katsojia pois vaarallisilta paikoilta. Neuvillelle tieto nolla-autosta ei ollut kuitenkaan tullut ja mies olikin ihmeissään, kun vastaan pätkällä tulikin auto.

– Ei tämä ollut ensimmäinen kerta, kun saan Toyotan kiinni, mutta tällä kertaa se ei ollut hyvä juttu, belgialainen velmuili vakavasta tilanteesta Rallit.fisivustolle.

– Kesti hetken ymmärtää, mitä tapahtui. Sitten näin japanilaiskuskin istumassa ”väärällä” puolella autossa. Sitten tajusin, että se on nolla-auto. En tosiaan tiedä, mitä siinä oli tapahtunut, mies ihmetteli.

– Minä en saanut mitään varoituksia tilanteesta. Yhtäkkiä siinä hän oli keskellä tietä. Eiköhän se syy vielä selviä.

Neuville tiedotti tapauksesta Kansainvälistä autoliitto FIA:aa ja pian pätkälle laitettiinkin punaiset liput. Ennen keskeytystä matkaan olivat kuitenkin kerenneet jo lähteä myös Toyotan Takamoto Katsuta sekä Fordin Ott Tänak ja Hyundain Esapekka Lappi.

Lappi ja Tänak eivät nolla-autoa ehtineet saavuttaa, mutta Katsuta kaasutteli tietämättömänä täydessä kisavauhdissa sen ohi. Tilanteesta selvittiin kuitenkin onneksi ilman vaurioita ja kun nolla-auto oli saatu turvalliseen kohtaan, jatkettiin erikoiskoetta normaalisti.

Asia etenee kuitenkin FIA:n tarkempaan tutkintaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Ralli