Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Carlos Alcaraz joutui myöntämään karun tosiasian Novak Djokovicista: “En selvästikään ole hänen tasollaan”

Carlos Alcaraz eteni ATP lopputurnauksessa semifinaaleihin
AOP

Carlos Alcaraz joutui myöntämään Novak Djokovicin paremmaksi ATP lopputurnauksen semifinaalissa, missä espanjalainen taipui maailmanlistan ykköselle erin 6-3, 6-2.

Carlos Alcarazin ja Novak Djokovicin välillä on nähty tänä vuonna huikeita taisteluita. Wimbledonin finaalin viisieräisessä jännitysnäytelmässä Alcaraz oli parempi – Cincinnatin ATP-1000 Masters turnauksen finaalissa sekä Ranskan avointen semifinaalissa Djokovic oli puolestaan vahvempi.

– Olen pelannut hienoja otteluita Wimbledonissa, Cincinnatissa ja Roland Garrosissa. Tunsin tänään, että olen sillä tasolla… Ilmeisesti hänellä on enemmän kokemusta kuin minulla pelaamisesta näissä turnauksissa, näillä kentillä, Alcaraz totesi.

– Selvästikään en ole hänen tasollaan sisäkentillä, espanjalaistähti myönsi.

Alcarazin iltaa ei myöskään helpottanut se, että Djokovic pelasi yhden vuoden parhaimmista otteluistaan. Serbialaisen syötöt olivat tulisia, eikä mies antanut Alcarazille mahdollisuuksia aggressiiviseen hyökkäämiseen.

– Hän pelaa samalla tasolla koko ottelun ajan. Hänen lyöntilaatunsa on uskomaton. Hän pelaa todella, todella syvällä. Sitä on todella vaikea hyödyntää.

– Jälleen kerran hän osoitti, miksi hän on maailman paras pelaaja, Alcaraz ylisti.

Myös Djokovic totesi pelanneensa todella lähellä parhaimpaansa.

– En ehkä pelannut alkulohkossa parhaimmillani, mutta tänään olin todella lähellä sitä, serbialainen totesi.

– Yksi vuoden parhaista otteluista näissä olosuhteissa, kun pelasin tämän kauden varmasti suurinta kilpailijaani, Carlosia, vastaan, Djokovic hehkutti Torinon illan kamppailusta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis