Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Jälleen lunta tupaan! – Golden Statelle kuudes peräkkäinen tappio!

NBA
Unsplash

Golden State Warriorsin murheellinen saldo sai jälleen jatkoa NBA:ssa. Warriors roikkui sitkeästi pelissä mukana vahvavireistä Oklahoma City Thunderia vastaan, mutta kaatui lopulta jatkoajalla.

NBA-kauteen suurin odotuksin lähtenyt Golden State Warriors on jäänyt todella kauas parhaastaan. Joukkue koki lauantain ja sunnuntain välisenä yönä jo kuudennen peräkkäisen tappionsa, kun Oklahoma City Thunder vei voiton jatkoajan jälkeen.

Warriors valahti tappionsa myötä Läntisen konferenssin kymmenennelle sijalle ja pitää hallussaan viimeistä nousukarsintapaikkaa.

Golden State aloitti kotiparketillaan pirteästi ja johti peliä puoliajalla kymmenellä pisteellä. Oklahoma kuitenkin punnersi pelin väkisin tasoihin kahden viimeisen neljänneksen aikana, joten edessä oli jatkoaika. Warriorsin hyvä alku suli lopulta totaalisesti, sillä City Thunder onnistui kääntämään ottelun edukseen.

Ottelun parhaana pistemiehenä kunnostautui Oklahoman kanadalaistähti, Shai Gilgeous-Alexander, joka mätti 40 pistettä. Chet Holmgren antoi hyvää taustatukea heitettyään 36 pinnaa. Golden Staten tehokkain pelaaja oli Andrew Wiggins, joka pussitti 31 pistettä. Stephen Curry teki 25 pojoa, kun taas pahasti varjojen mailla alkukaudella ollut Klay Thompson jäi 16 pisteeseen.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo