Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Ralli

Rallin MM-kausi huipentui Toyotan juhliin – Kalle Rovanperältä saatiin suora vihjaus jatkosta

Kalle Rovanperä ja Jonne Halttunen juhlivat rallin MM-sarjan voittoa
AOP

Rallin MM-kausi huipentui sunnuntaiaamuna Suomen aikaa Japanin MM-rallin myötä. Toyota juhli kotikisassaan kolmoisvoittoa.

Erot kärjessä olivat Japanin MM-rallissa venyneet jo viikonlopun aikana niin selkeiksi, ettei sunnuntain aamuyöhän jäänyt enää paljoa jännitettävää. MM-sarjan mestaruuden kannalta pelissä ei myöskään ollut enää panosta, sillä sen Kalle Rovanperä oli jo varmistanut itselleen. Japanin rallissa Rovanperä ajoi lopulta kolmanneksi.

Toisen perättäisen maailmanmestaruutensa voittaneen Rovanperän tulevaisuudella ollaan viime viikkoina spekuloitu kovasti. Monet ovat jopa epäilleet miehen ajavan ensi kaudella täyttä kautta. Suomalainen antoi kuitenkin Japanissa tv-haastattelussa melko selvän vihjauksen jatkostaan:

– Jatketaan tästä näin samalla lailla näin, samalla tavalla, mies totesi Iltalehden mukaan.

Japanin MM-rallin voittoon kaasutteli suomalaisen tallikaveri Elfyn Evans. Toyotan kolmoisvoiton täydensi Sebastien Ogier, joka oli viikonlopun kolmas. Toyota juhli kauden päätteeksi kolmoisvoiton lisäksi myös valmistajien sarjan mestaruutta.

Esapekka Lappi ajoi neljänneksi. Hienon viikonlopun ajanut Toyotan Takamoto Katsuta oli viides ja M-Sport Fordilla viimeisen kisansa ajanut Ott Tänak kuudes.

Hyundain Thierry Neuvillen viikonloppu meni pilalle perjantain ulosajon myötä. Belgialainen ajoi viikonlopun viimeisen ek:n eli Power Stagen voittoon. Mies menetti kuitenkin MM-sarjassa kakkospaikkansa Toyotan Evansille, joka kuittasi rallin voitolla ohi.

Mikäli upotus ei näy, näet se täältä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Ralli