Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Lakersille todellinen taisteluvoitto! – Supertähdeltä kehut vastustajalle: “Hän on loistava kilpailija”

Koripallo.
Unsplash

Los Angeles Lakers otti viime yönä maistuvan 105-104 voiton Houston Rocketsista. Lakersin tehomiehenä hääri jälleen kerran LeBron James, joka nakutti 37 pistettä. James kertoi pelin jälkeen saavansa lisälatausta tiukoista otteluista ja lähetti kehut erään vastustajan suuntaan.

Los Angeles Lakers voitti Houston Rocketsin varhain maanantaina Suomen aikaa päättyneessä ottelussa. Lakersin tähtipelaaja LeBron James lähetti kehut Rocketsia edustavalle Dillon Brooksille kehuen tätä “loistavaksi kilpailijaksi”.

Brooks ja LeBron eivät tunnetusti ole ylimpiä ystävyksiä, joten aina kun miehet kohtaavat toisensa, otteluissa riittää tunnetta. James sai maanantain ottelussa kertaalleen teknisen virheen, kun näytti menettäneen hermonsa Brooksiin ja töni tätä. Lakers-tähti ei halunnut avata tilannetta jälkikäteen, vaan lähetti pelin jälkeen reilut kehut Rockets-hyökkääjälle.

– Hän on loistava kilpailija. Tykkään pelata häntä vastaan. Ja hän oli tänäänkin huikea, se oli selvää. Hän heitti palloa poikkeuksellisen hyvin ja piti heidät pelissä mukana. Se on osa kilpailua. Nuoret kaverit saavat minut liikkeelle. Tarvitsen sitä, James tuumi Yardbarkerin mukaan.

James oli Lakersin 105-104 voittoon päättyneen pelin paras pistemies 37 pinnallaan. Brooks heitti 24 pistettä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo