Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Novak Djokovicille historiallinen saavutus ATP lopputurnauksessa!: “Yksi elämäni parhaista kausista”

Novak Djokovic voitti Jannik Sinnerin ATP lopputurnauksen finaalissa
AOP

Novak Djokovic kaatoi kotiyleisön suosikin Jannik Sinnerin ATP lopputurnauksen finaalissa.

Novak Djokovic voitti historiallisen seitsemännen ATP lopputurnauksen mestaruuden sunnuntai-iltana kaatamalla Jannik Sinnerin erin 6-3, 6-3.

Vielä ennen sunnuntain finaalia Djokovic ja Roger Federer olivat tasoissa ATP lopputurnausvoittojen kanssa. Molemmilla lajin supertähdillä oli niitä kuusi. Sunnuntai-illan finaalin jälkeen Djokovic seisoo kuitenkin yksin seitsemän voiton kanssa.

– Tämä on yksi elämäni parhaista kausista, ei epäilystäkään, Djokovic iloitsi vuoden viimeisen turnauksen päätteeksi.

– Kauden kruunaaminen voitolla kotikaupungin sankari Jannikia vastaan, joka on pelannut uskomatonta tennistä tällä viikolla, on ilmiömäistä, mies jatkoi.

Sinner ja Djokovic kohtasivat turnauksessa myös alkuerissä. Tuolloin Sinner oli kolmieräisessä taistossa parempi. Sunnuntain finaalissa 24-kertainen Grand Slam -voittaja ei kuitenkaan jättänyt mitään arvailujen varaan vaan toteutti peliään tasaisesti ja pelasi parhaimmillaan.

– Olen hyvin ylpeä näiden kahden viime päivän esityksistä Alcarazia [Carlos] ja Sinneriä vastaan, jotka ovat luultavasti maailman kaksi parasta pelaajaa minun ja Medvedevin [Daniil] ohella tällä hetkellä – ja kun he ovat pelanneet niin, minun oli pakko lisätä vauhtia.

Kotiyleisönsä edessä pelannut Sinner yritti kaikin tavoin horjuttaa Djokovicia, mutta serbialaisella oli vastaus kaikkeen.

Mikäli upotus ei näy, näet sen täältä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis