Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Uskomaton ratkaisu! Lauri Markkaselta hirmuottelu NBA:ssa – Tuomariston kohupäätös maksoi Utah Jazzille kalliisti

Lauri Markkanen ja Utah Jazz -valmentaja Will Hardy
AOP

Utah Jazz kärsi NBA:ssa todella kirvelevän tappion kotonaan Phoenix Sunsille maanantain vastaisena yönä Suomen aikaa.

Utahin kotiparketilla nähtiin huima taistelu Utah Jazzin sekä Phoenix Sunsin välillä. Phoenixin täpärään 137-140 voittoon vaadittiin lopulta kaksi viiden minuutin jatkoaikaa sekä hieman kyseenalainen, lopulta ottelun ratkaissut, tuomio tuomaristolta.

Ottelusta muodostui melkoinen vääntö joukkueiden supertähtien, viime kauden NBA-tähdistöpelaaja Lauri Markkasen sekä Phoenixin 13-kertaisen All Stars -pelaaja Kevin Durantin välillä

Hurjat 50 minuuttia uurastanut Markkanen heitti 38 pistettä ja kahmi 17 levypalloa. Kauden toisen yli 30 pisteen ja viidennen tupla-tuplansa pelannut Markkanen oli ratkaisevassa asemassa ottelun ratkaisuhetkillä.

Markkanen venytti pelin jatkoajalle viimeistelemällä neljännen neljänneksen viimeisillä sekunneilla pelin tasoittaneen korin. Collin Sexton puolestaan venytti pelin toiselle jatkoajalle isolla kolmen pisteen heitolla.

Markkanen oli ratkaisevassa asemassa myös ottelun lopullisella ratkaisuhetkellä. Suomalainen sai ottelun viimeisellä sekunnilla kentän kulmasta kolmen pisteen heiton ilmaan. Pallo ei koriin löytänyt, mutta tuomaristo vihelsi tilanteesta Phoenixin supertähdelle Durantille virheen.

Phoenix haastoi tuomion ja ottelun tuomaristo punnitsi päätöstä viitisen minuuttia, ennen kuin käänsi tuomion. Markkanen ei siis enää päässyt yrittämään ottelun tasoitusta ja Phoenix väänsi täpärän voiton.

Durant heitti lopulta 39 pistettä ollen pelin paras pistemies.

Mikäli upotus ei näy, näet sen täältä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo