Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

NBA:n mestarisuosikki sai vihdoin tappioputkensa katki: “Me todella tarvitsimme tämän”

Golden State Warriorsin Stephen Curry hurjassa vireessä NBA:n alkukaudella
AOP

Golden State Warriors katkaisi kuuden ottelun tappioputkensa NBA:ssa voittamalla viime yönä Suomen aikaa Houston Rocketsin 121-116.

NBA:n mestarisuosikkeihin lukeutuvan Golden State Warriorsin alkukausi on ollut melkoista kyntämistä. Aivan kauden alussa joukkue näytti valmiilta ja se onnistuikin muun muassa kääntämään parikin tiukkaa ottelua itselleen viimeisten sekuntien heitoilla. Tämän jälkeen joukkue valahti kuitenkin kuoppaan, josta se ei näyttänyt pääsevän ylös millään.

Parin vuoden takaisen NBA-mestarin tähtisikermä kärsi peräti kuusi perättäistä tappiota ennen kuin sai putken poikki. Tiistain vastaisena yönä parketilta poistuikin pitkästä aikaa hymyileviä Warriors-tähtiä.

– En ole tuntenut hyvää energiaa kentältä poistuessani pitkään aikaan. Me todella tarvitsimme tämän voiton, Warriorsin supertähti Stephen Curry myönsi.

Curry oli joukkueensa paras pistemies 32 pisteellä. Peli oli supertähdelle jo seitsemäs yli 30 pisteen peli tällä kaudella.

Warriorsille tärkeää oli myös joukkueen toisen supertähden, Klay Thompsonin, heittovireen löytyminen. Miehen itseluottamus ja sitä myöten heittosihti on ollut alkukaudesta pahasti hukassa – erityisesti tilanteissa joissa Warriors olisi tarvinnut tähteään.

Maanantai-illan ottelussa Thompson löysi kuitenkin itsevarmuutensa ja heitti 20 pistettä, mukaanlukien viisi kolmen pisteen heittoa.

Warriors kohtaa seuraavaksi torstain vastaisena yönä Phoenix Sunsin, jolle se taipui kauden avausottelussaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Koripallo