Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Utah Jazzin tappioputki venyi – Lauri Markkasen vahva esitys ei riittänyt

Utah Jazzin Lauri Markkanen
AOP

Lauri Markkasen Utah Jazz kärsi neljännen peräkkäisen tappionsa NBA:ssa viime yönä Suomen aikaa. Portland Trail Blazers onnistui katkaisemaan oman kahdeksan ottelun tappioputkensa Jazzin kustannuksella kotiparketillaan.

105-121 ottelun voittanut Portland karkasi jo pelin ensimmäisellä puoliskolla lähes lähes 20 pisteen karkumatkalle, eikä Utah enää saanut kurottua eroa kiinni.

Lauri Markkanen palasi viime ottelun vaisun esityksen jälkeen itselleen tutumpiin numeroihin: suomalainen heitti 24 pistettä, kahmi kahdeksan levypalloa ja teki kolme riistoa. Joukkueensa paras pistemies pelasi 34 minuuttia ja heitti pelitilanneheittonsa 9/18, joista kolmoset ⅙.

Portlandin paras pistemies oli Jerami Grant 30 pisteellä. Malcom Brogdon heitti 20 pistettä ja Jabari Walker 19. Jazzin toiseksi paras pistemies oli tulokaskauttaan pelaava Keyonte George 16 pisteellä.

Utahin päävalmentaja Will Hardy yritti hakea otteluun hieman uutta virtaa muuttamalla aloituskokoonpanoaan. Kelly Olynyk oli avauskokoonpanossa ensimmäistä kertaa tällä kaudella.

Myös Portland kuitenkin haki otteluun uutta lähestymistapaa. Joukkueen päävalmentaja Chauncey Billups yritti inspiroida pelaajiaan keskittymällä positiiviseen. Kaiken korjattavan sijaan joukkue keskittyi kertaamaan hyvin pelattuja tilanteita ennen peliä saadakseen positiivisen tunteen päälle.

– Unohdimme tavallaan sen, miltä hyvä koripallo näyttää, Walker kertoi.

Seuraavaksi Utah isännöi New Orleans Pelicansia ensin sunnuntain vastaisena yönä ja heti perään tiistain vastaisena yönä Suomen aikaa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Koripallo