Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Novak Djokovic hermostui ottelun jälkeen brittifaneille: “Teidän täytyy tukkia turpanne”

Novak Djokovic
AOP

Novak Djokovic varmisti Serbialle voiton Davis Cupissa Iso-Britanniaa vastaan. Djokovic voitti omassa pelissään Cameron Norrien suoraan kahdessa erässä, jonka jälkeen hänellä oli asiaa äänekkäille brittifaneille.

Novak Djokovic käski ottelunsa jälkeen Ison-Britannian joukkueen rummuttavien fanien ryhmää “pitämään turpansa kiinni”. Äänekkäät brittikannattajat yrittivät tukahduttaa hänen pelin jälkeisen haastattelunsa Davis Cupin kamppailun jälkeen torstaina.

Maailmanlistan ykkönen, Djokovic oli juuri voittanut Cameron Norrien suoraan kahdessa erässä lukemin 6-4 6-4, ja varmistanut Serbian 2-0-voiton. Djokovic menetti hermonsa fanien jatkettua rummuttamista hänen vastaustensa läpi kentällä esitettyihin kysymyksiin.

– Opetelkaa käyttäytymään ja kunnioittamaan pelaajia, Djokovic sanoi ja osoitti yleisöön.

– Teidän täytyy tukkia turpanne ja olla hiljaa.

Djokovic kertoi, että yleisöstä yritettiin ärsyttää häntä koko ottelun ajan.

– Tuollainen on erittäin epäkunnioittavaa, mutta toisaalta tähän täytyy osata varautua Davis Cupissa. On normaalia, että fanit ylittävät joskus rajan. Kun tunteet ovat pinnassa, siihen on helppo reagoida, serbialainen kertoi CNN:n mukaan.

– He voivat tehdä, mitä haluavat, mutta minä tulen vastaamaan siihen. He yrittivät häiritä pelaamistani, joten päädyimme vaihtamaan muutaman sanan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Tennis