Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Pelicansin voittoputkelle jatkoa: Clippers-tähden tehoilu ei riittänyt!

Koripallo
Unsplash

New Orleans Pelicans jatkoi voittoputkeaan NBA:ssa, kun joukkue onnistui nappaamaan voiton Los Angeles Clippersiä vastaan. Pelicans vei kamppailun nimiinsä korein 116-106.

Koripalloliiga NBA:n Läntisessä konferenssissa nähtiin jännittävä ottelu, kun New Orleans Pelicans ja Los Angeles Clippers asettuivat vastakkain. Vahvassa vireessä viime aikoina ollut Pelicans jatkoi hyvässä iskussa ottaen kolmannen peräkkäisen voittonsa pistein 116-106.

Ottelu lähti liikkeelle Pelicansin komennossa ja avausneljännes päättyi vierasjoukkueen 13 pisteen johdossa. Ero kasvoi entisestään toisella 12. minuuttisella, jonka jälkeen Clippersin vuori kasvoi liian korkeaksi.

Kotijoukkue teki kaikkensa, muttei yltänyt missään vaiheessa rinnalle. Ottelun tehokkain pelaaja oli Clippersin Paul George, joka heitti 34 pistettä, kahmi 8 levypalloa ja antoi 2 syöttöä. Pelicansin tähti, järkälemäinen Zion Williamson oli niin ikään hyvällä pelipäällä nakuttaen 32 pinnaa.

Voittonsa myötä sarjataulukon kahdeksannella sijalla jatkava Pelicans kohtaa seuraava ottelussaan Lauri Markkasen edustaman Utah Jazzin. Clippers, joka oli voittanut kolme edellistä peliään, on valahtanut yhdenneksitoista. Joukkue ottaa tulevana yönä mittaa Dallas Mavericksista.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Koripallo