Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Tässäkö syy supertähden ailahteluun – Tennisikonilta pyyhkeitä: “Kuka tahansa voi pelata hyvän kauden…”

Carlos Alcaraz
AOP

Carlos Alcarazin tuloskunnossa on näkynyt viime aikoina selkeää ailahtelua. Tennislegenda Boris Beckerin mukaan muut huippupelaajat ovat oppineet pelaamaan lahjakasta espanjalaista vastaan.

Ruotsalaislegenda Boris Becker on ylistänyt useaan otteeseen Carlos Alcarazia ja kertonut pitävänsä tätä lajin tulevaisuutena. Espanjalaisnuorukainen, joka nousi viime vuonna rakettimaisesti tenniksen huipulle, on jäänyt tänä vuonna kauas omasta tasostaan.

Espanjalainen on kärsinyt useita tappioita etukäteen heikompina pidetyille vastustajille. Alcarazin heikko tuloskunto ei ole luonnollisesti jäänyt myöskään Beckeriltä huomaamatta. Ruotsalaisikoni uskoo, että muut pelaajat ovat löytäneet keinot pelata Alcarazia vastaan.

– Hän kamppaili Djokovicin (Novak) kanssa maailmanlistan ykköspelaajan asemasta ja voitti Wimbledonin ensimmäistä kertaa urallaan. Tuollaisen tason säilyttäminen on yksi vaikeimmista asioista tenniksessä.

– Kuka tahansa voi pelata hyvän turnauksen tai hienon kauden. Todellinen haaste on kuitenkin suoritustason ylläpitäminen. Yksi suosimistani sitaateista on: ’’Pukuhuone ei koskaan lepää’’. Se tarkoittaa, että muut pelaajat ovat huomannet kuinka hyvä Alcaraz on, ja oppineet pelaamaan häntä vastaan. Siitä tässä on kyse. Muut pelaajat ovat kehittyneet, mutta Alcaraz ei.

Lähde: Tennis-Infinity.com

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis