Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Kuristusotteesta kovan pelikiellon saanut NBA-tähti ei kadu tekoaan: “Sellainen minä olen”

Draymond Green sai viiden ottelun pelikiellon NBA:ssa
AOP

Golden State Warriorsin supertähti Draymond Green sai marraskuun puolivälissä viiden ottelun pelikiellon napattuaan Minnesota Timberwolvesin Rudy Gobertin kuristusotteeseen.

Supertähdellä on ollut nyt siis lähes kaksi viikkoa aikaa pohtia tekojaan. Varsinaisia tunnontuskia mies ei kuitenkaan ole pelikieltonsa aikana saanut.

Draymond Green puhui lehdistölle ensimmäistä kertaa sitten pelikiellon saatuaan ja teki selväksi, ettei kadu tekoaan.

– En elä elämääni katuen, tulisena pelaajana tunnettu Green heitti.

– Tulen puolustamaan joukkuekaveriani aina kun olen tilanteessa, että pystyn niin tekemään, mies jatkoi.

Warriorsin ja Timberwolvesin välinen välien selvittely lähti liikkeelle Warriorsin Klay Thompsonin ja Timberwolvesin Jaden McDanielsin kinastelusta. Molemmat pelaajat tarrasivat toistensa pelipaitoihin kiinni päästämättä irti. Pian paikalle hyppäsikin Green, joka riuhtaisi Gobertin kahakasta sivuun tiukalla kuristusotteella.

Greenin ja Gobertin välillä on ollut ennenkin hieman kipinöintiä, ja kaksikon välit eivät huhujen mukaan ole kaikista lämpimimmät.

– Ihmiset tulkitsevat tilanteita niin kuin haluavat. En ole täällä tuomitsemassa ihmisten tulkintoja tai yrittämässä muuttaa niitä. Ne ovat mitä ne ovat.

– Tiedän, että aion aina olla siellä missä minun joukkuetoverini. Sellainen minä olen. Sellainen olen joukkuetoverina, sellainen olen ystävänä…, Green avasi.

Green myös painotti, ettei ole muuttamassa itseään, mutta on valmis etsimään parempia tapoja vastaavien tilanteiden käsittelyyn.

Green palaa Warriorsin vahvuuteen keskiviikon vastaisena yönä, kun joukkue kohtaa Sacramento Kingsin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo