Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Nikola Jokic yltyi kehumaan San Antonion superlupausta: “Hän tulee muuttamaan pelin”

Victor Wembanyama, San Antonio Spurs.
AOP

NBA:n hallitseva mestari Denver Nuggets katkaisi orastavan tappioputkensa ottamalla voiton San Antonio Spursista. Nuggets-tähti Nikola Jokic otti lukemin 132-120 päättyneen pelin jälkeen kantaa Spursin superlahjakkaan Victor Wembanyaman edesottamuksiin.

Kaksi edellistä peliään hävinnyt Denver Nuggets palasi voittojen tielle sunnuntain ja maanantain välisenä yönä. Nuggetsin vieraaksi saapunut San Antonio Spurs taipui lopulta pistein 132-120, eikä ottelun parhaasta joukkueesta ollut missään vaiheessa epäselvyyttä kotijoukkueen ollessa edellä pelin jokaisella osa-alueella.

Vaikeaa kautta pelaava Spurs on pystynyt voittamaan vain neljä seitsemästätoista pelaamastaan ottelusta, jonka myötä joukkue pitää Läntisen konferenssin jumbosijaa hallussaan. Joukkueen harvoihin valopilkkuihin on kuulunut lupaava Victor Wembanyama, joka teki myös Denver-ottelussa voitavansa.

Nuggetsin supertähti Nikola Jokic yltyi kehumaan pelin jälkeen Wembanyaman otteita.

– Hän on 19-vuotias, mutta ei osoita pelkoa tai väsymystä. Hän ei pidä mitään itsestäänselvyytenä. Hänelle sattuu virheitä, joka on normaalia. Kaikki uutisointi hänen ympärillään tuskin auttaa häntä, mutta hänen on totuttava siihen.

– Hän tulee muuttamaan pelin sadan prosentin varmuudella. Hän on ottanut ensimmäisen askeleen.

Lähde: Yardbarker

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Koripallo