Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Ilman Jokicia pelannut Nuggets nousi voittoon Clippersiä vastaan! – NBA:ssa hurja taistelu

Reggie Jackson, Denver Nuggets.
AOP

Ilman suurinta tähteään Nikola Jokicia pelannut Denver Nuggets haki maistuvan voiton Los Angeles Clippersin vieraana. Crypto.com Arenalla pelattu ottelu päättyi Nuggetsin hyväksi 113-104.

Läntisen konferenssin kärkiryhmiin lukeutuva Denver Nuggets otti NBA:ssa toisen voittonsa putkeen Los Angeles Clippersin kustannuksella. Edellisessä pelissään San Antonio Spursin päihittänyt Nuggets joutui tulemaan tiistaina toimeen ilman selkävaivaista Nikola Jokicia, mutta joukkueen pelaaminen toimi tästä huolimatta kelvollisella tavalla.

Clippers vei avausneljänneksen nimiinsä, mutta Nuggets nousi edelle seuraavalla 12. minuuttisella. Puoliajan jälkeen asetelmat muuttuivat jälleen ja Clippers otti 11 pisteen johdon ennen viimeistä neljännestä. Nuggets esitti kuitenkin väkevän nousun lopussa ja otti lopulta ansaitun voiton.

Jokicin puuttuessa Denverin parhaana pistemiehenä hääri Reggie Jackson, joka pussitti 35 pistettä. Tämän lisäksi miehelle merkattiin peräti 13 syöttöpistettä. Clippersin Kawhi Leonard heitti puolestaan 31 pojoa.

Denver pelaa seuraavan ottelun kotonaan, kun Houston Rockets saapuu vieraaksi. Nuggetsille tarjoutuu mahdollisuus revanssiin, sillä Rockets vei joukkueiden aiemman kohtaamisen nimiinsä murskalukemin. Clippers kohtaa seuraavassa pelissään Sacramento Kingsin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Koripallo