Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Doncicilta hyytävä esitys! – Mavericks palasi voittokantaan Rocketsin kustannuksella

Luka Doncic, Dallas Mavericks, NBA.
AOP

Dallas Mavericks palasi voittokantaan varhain keskiviikkona, kun joukkue kellisti Houston Rocketsin pistein 121-115. Mavs sai näin ollen hyvitystä edellisessä pelissä Los Angeles Clippersiltä tulleeseen selkäsaunaan.

NBA:n parhaimpien pelaajien joukkoon lukeutuva Luka Doncic oli yksi Dallas Mavericksin voiton takuumiehistä, kun joukkue kaatoi Houston Rocketsin. 41 pistettä latonut Doncic oli läpi ottelun mahdoton pideltävä Rockets-puolustukselle.

Loistavan heittovireensä lisäksi slovenialainen antoi myös yhdeksän syöttöä ja kauhoi 9 levypalloa.

Dallas otti ohjat käsiinsä ottelun ensimmäisellä 12. minuuttisella. Rockets pystyi nousemaan taisteluun voitosta toisen ja kolmannen neljänneksen aikana, mutta Mavericks korjasi lopulta potin viimeisen kaksitoistaminuuttisen aikana.

Rocketsin turkkilaistähti Alperen Sengun teki voitavansa ja nakutti 31 pistettä. Mies jäi kuitenkin liian yksin tehojensa kanssa, sillä joukkueen toiseksi paras pistemies oli 16 pistettä merkkauttanut Dillon Brooks.

Mavericks, joka pitää oman konferenssinsa viidettä sijaa hallussaan, kohtaa seuraavassa ottelussaan surkeassa vireessä olevan Memphis Grizzliesin. Rockets puolestaan joutuu hurjan haasteen eteen, sillä joukkue matkaa Denver Nuggetsin vieraaksi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo