Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Golf

Tiger Woods paljasti koska miehen ura päättyy: “Kun se aika tulee, kävelen pois”

Tiger Woods golf USA
AOP

Tiger Woods paljasti olevansa halukas kilpailemaan ammattilaisena niin pitkään kuin uskoo voivansa vielä voittaa.

Golf-tähti Tiger Woods valmistautuu parhaillaan ammattilaisgolfin pariin palaamiseen. Mies kommentoi vastikää tulevaisuudensuunnitelmiaan golfin parissa ja paljasti jatkavansa uraansa niin kauan kun uskoo vielä voivansa voittaa.

– Tulee aika, kun en voi enää voittaa. Kun se aika tulee, kävelen pois, Woods kertoi BBC Sportin mukaan.

Woods pelaa tulevana viikonloppuna Bahamalla Hero World Challenger turnauksessa. Turnaus on miehen ensimmäinen sitten huhtikuun Masters-turnauksen, josta tämä joutui vetäytymään loukkaantumisen takia.

Tämän jälkeen 15-kertainen Major-voittaja joutui nilkkaleikkaukseen, josta mies on sittemmin toipunut. Kaipuu kisakentille on kuitenkin ollut kova.

– Rakastan kilpailemista. Rakastan toveruutta ja kavereiden kanssa olemista, Woods kertoi.

– Pelini tuntuu ruosteiselta. En ole pelannut vähään aikaan. Olen innoissani kilpailemisesta ja pelaamisesta. Olen aivan yhtä utelias kuin te kaikki olette näkemään, mitä tapahtuu.

Wood toivoo, että viikonlopun turnaus antaa hyvää osviittaa ensi kauden kilpailukalenteria ajatellen. Woodsin toiveena on pelata noin yksi turnaus kuukauteen vuonna 2024.

Hero World Challenger turnaukseen, 20 pelaajan kutsukilpailuun, osallistuvat myös muun muassa Justin Rose, Scottie Scheffler, Matt Fitzpatrick ja Viktor Hovland. Turnaus alkaa torstaina Albanyssa Bahamalla.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Golf