Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Snooker

Snookerin maailman ykköstähti syvässä kuopassa pelinsä kanssa: “En vain jaksa enää vaivautua”

Ronnie O'Sullivan
AOP

Snooker-legenda Ronnie O’Sullivanin olo ei ollut kovin riemuisa, vaikka mies torstaina tiensä Iso-Britannian mestaruuskisojen välieriin selvittikin.

Seitsenkertainen Britannian mestari Ronnie O’Sullivan taisteli 2-0-tappioasemasta lopulta 6-5 voittoon Robert Milkinsistä Yorkissa.

Turhautunut maailmanlistan ykkönen ei kuitenkaan ollut lainkaan tyytyväinen suoritukseensa.

– Minun piti jauhaa taas yksi voitto syntieni tähden. Tämä on hullu peli, se piinaa minua yhä 30 vuoden jälkeen, O’Sullivan totesi BBC Sportille.

– Minusta hän ansaitsi voiton. En tuntenut mitään, olin aivan pihalla. Minulla ei ole enää hajuakaan, en ymmärrä, miten tämä peli toimii. Luovutin jo kauan sitten.

O’Sullivan on joutunut kurinpitomenettelyn kohteeksi, koska hän arvosteli julkisesti World Snooker Touria sen suhtautumisesta viiteen pelaajaan, jotka osallistuivat aiemmin tällä kaudella Macaossa järjestettyyn näytösturnaukseen.

Dramaattinen mies on jopa uhannut lopettaa snookerin pelaamisen kokonaan riidan vuoksi.

– Henkisesti tämä on minulle vaikeaa. En vain halua sitä enää tarpeeksi. En vain jaksa enää vaivautua – se on ongelma, O’Sullivan avautui.

– Nuorempana olin nälkäisempi ja halusin sitä. Nyt minun täytyy kaivaa tahtoa jostain todella syvältä. En oikeastaan välitä enää. Kilpaurheilu on todella kovaa, kyse ei ole aina siitä, kuinka hyvä olet, vaan siitä, kuinka paljon haluat sitä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Snooker