Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Oho, Lauri Markkasesta liikkuu hurja huhu!: “Ei täysin poissuljettu skenaario”

Utah Jazzin Lauri Markkanen
AOP

Rapakon takaa kuuluu villiä kuiskintaa: onko Suomen NBA-tähti Lauri Markkanen kaupan?

NBA-toimittaja Jake Weinbach nimittäin epäilee, että näin saattaisi olla.

Weinbach kirjoitti asiasta viestipalvelu X:ssä:

– Jazzin All Stars -tähti Lauri Markkanen on mielenkiintoinen seurattava siirtomarkkinoilla, mies kirjoitti.

– Mikäli Jazzin trendi jatkaa alavireisenä, on mahdollista, että seura haluaa myydä huippupelaajiaan ja priorisoida tulevaisuuteen. Markkasesta voisi tulla vapaa agentti vuonna 2025, Weinbach pyöritteli.

Markkasella on alla loistava edellinen kausi ja tähdistönimeäminen sekä mainio alku tälle kaudelle. 25-vuotias suomalainen onkin NBA:ssa parhaillaan kuuma nimi ja miehen kauppa-arvo on korkea.

Kaikkia Weinbachin näkemys ei ole vakuuttanut. Monet Utah-fanit pitävät X:ssä epätodennäköisenä, että seura myisi huippupelaajansa vaikka joukkueen alkukausi onkin ollut heikko ja pudotuspelipaikka kaukana.

Myös suomalainen koripallovalmentaja ja NBA-selostaja Kristian Palotie suhtautuisi huhuun ainakin vielä varauksella.

– Mitään tämän kaltaista signaalia ei ole seuran sisältä tullut. Kun tämä perustuu vain yhteen twiittiin, on vaikea lähteä arvioimaan. Toisaalta, kun Utah on noin kaukana pudotuspelipaikasta, ei se ole täysin poissuljettu skenaario, Palotie arvioi Ilta-Sanomien mukaan.

Mielenkiintoisen Markkasesta siirtomarkkinoilla tekisi myös miehen nykyinen sopimus. Suomalaistähti tienaa vuodessa noin 15,5 miljoonaa euroa per kausi, mikä on NBA:n mittapuulla tähdistöpelaajalle melko vaatimaton summa.

Mikäli upotus ei näy, näet sen täältä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Koripallo