Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Lakers voittoon vakuuttavan esityksen jälkeen – Rocketsin kurimus sai jatkoa

Anthony Davis, Los Angeles Lakers.
AOP

Los Angeles Lakers palasi voittojen tielle NBA:ssa kukistettuaan Houston Rocketsin pistein 107-97. Tappio oli Rocketsille kolmas peräkkäinen.

Yön NBA-kierroksella nähtiin mielenkiintoinen peli, kun Los Angeles Lakers sai vieraakseen Houston Rocketsin. Edellisessä ottelussaan selkeän tappion Oklahoma City Thunderille kokenut Lakers palasi voittokantaan eheän esityksen jälkeen.

Rocketsin kurimus sai jatkoa, sillä joukkue hävisi kolmannen peräkkäisen ottelunsa.

Vierasjoukkue Houston vei avausneljänneksen nimiinsä, mutta asetelmat muuttuivat täysin toisella 12. minuuttisella.

Puoliaikaan mennessä Lakers oli kuronut eron kiinni ja noussut 16 pisteen johtoasemaan. Isäntien etumatka kesti loppuun asti ja ottelu päättyi pistein 107-97 Lakersin eduksi.

Ottelun tehokkain pelaaja oli Anthony Davis, joka heitti 27 pistettä. Davis kunnostautui myös muilla osa-alueilla ja kauhoi peräti 14 reboundia.

Kotijoukkueen toisella supertähdella LeBron Jamesilla oli puolestaan hieman vaisumpi ottelu hänen jäätyään 16 pisteeseen. Rocketsin paras pistemies oli Fred VanVleet, joka nakutti 22 pinnaa.

Lakers jatkaa voittonsa myötä Läntisen konferenssin seitsemännellä sijalla. Tappioputkessa oleva Rockets on kymmenentenä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Koripallo