Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Talviurheilu

Suomalaismiehiltä kelpo taistelu Jällivaaran maailmancupissa

Remi Lindholm ja Iivo Niskanen Jällivaaran maailmancupissa
AOP

Maastohiihdon maailmancupia hiihdettiin tänä viikonloppuna Ruotsin Jällivaarassa. Sunnuntaina vuorossa olivat naisten ja miesten viestit.

Jos naisten puolella Norja kyykkäsi ja jäi yllättäen kärkikolmikon ulkopuolelle, piti miesten joukkue vahvasti kiinni totutusta tasostaan. Norja hiihti miesten viestin voittoon joukkueella Pål Golberg, Martin Löwström Nyenget, Simen Hegstad Krüger, Jan Thomas Jenssen.

Norja on voittanut miesten maailmancupin edellisistä 17 viestistä 13.

Toiseksi hiihti Ruotsi ja kolmanneksi Saksa.

Suomen joukkueen muodostivat Lauri Lepistö, Markus Vuorela, Remi Lindholm, Miro Karppanen. Suomalaismiehet taistelivat kunniakkaasti lopulta sijalle kuusi. Eroa voittaneeseen Norjaan syntyi 45,7 sekuntia.

Karppanen taipui loppukirissä Italian ja USA:n ankkureille, mutta päihitti Ruotsin kakkosjoukkueen.

Toisella osuudella hiihtänyt Vuorela sai kisan aikana varoituksen tuomaristolta. Mies epäili, että varoitus tuli vaihdosta Lindholmin kanssa. Vuorela joutui ottamaan muutaman luistelupotkun, jotta sai kosketettua Lindholmia ennen vaihtoalueen päättymistä.

– Eka kierros oli tosi helppo, toinenkin kierros aika pitkälle kohtuu helppo. Huomaa, ettei ole sprintterin verta. Kun vauhtia lisätään yhtäkkiä paljon, ei pysty sillä hapolla yhtään… Oli aivan tönköt jalat, hirveä happo, Vuorela kommentoi omasta osuudestaan Ylen haastattelussa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Talviurheilu