Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Loppu lähenee? – Entinen maailmanlistan ykkönen myöntää: “En voi vaatia itseltäni samoja asioita…”

Rafael Nadal
AOP

Rafael Nadal ilmoitti hiljattain aikovansa palata pitkän tauon jälkeen pelikentille jälleen alkuvuodesta. Espanjalainen paljastaa olevansa uudessa tilanteessa urallaan ja kertoo joutuneensa totuttelemaan aiempaa hillitympiin odotuksiin.

Maailman kärkipelaajiin joukkoon vuosikausien ajan kuulunut Rafael Nadal kertoo, että hänen on hyväksyttävä, että paluu pelikentille tulee olemaan erittäin vaikea. Espanjalainen myöntää, että asiat saattavat mennä pieleen jo varhaisessa vaiheessa.

Nadal ei ole pelannut sen jälkeen, kun hän kärsi lonkkavamman hävitessään tammikuussa 2023 Mackenzie McDonaldille Australian avointen toisella kierroksella. 22-kertainen Grand Slam -mestari leikattiin vamman vuoksi kesäkuussa, ja alun perin hän odotettiin joutuvan olemaan sivussa noin kuudesta kahdeksaan viikkoa.

37-vuotias Nadal joutui lykkäämään suunniteltua paluutaan tositoimiin ja jätti Ranskan avoimet väliin ensimmäistä kertaa sitten vuoden 2004. Roland Garrosista vetäytymisen yhteydessä Nadal myös paljasti, että vuosi 2024 on todennäköisesti hänen viimeisensä kiertueella.

Nadal kommentoi hiljattain lähestyvää paluutaan seuraavasti:

– Paljon aikaa on kulunut, joten toivon ensinnäkin, että voin tuntea jälleen nuo hermot, odotukset, pelot ja epäilyt. Pakotan itseni olemaan odottamatta liikoja. Tämä on totuus.

– En voi vaatia itseltäni samoja asioita, joita olen vaatinut koko urani ajan. Olen erilaisessa tilanteessa ja minun on hyväksyttävä, että kaikki voi mennä pieleen.

Lähde: Tennis365

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis