Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Amerikkalainen jalkapallo

NFL viikko käynnistyy uskomattomalla kamppailulla – “Pistejuhlaa ei ole luvassa…”

Pittsburgh Steelersin pelinrakentaja Mitch Trubisky.
AOP

Amerikkalaisessa jalkapallossa käynnistyy 13. otteluviikko todella mielenkiintoisella ottelulla. AFC konferenssin puolella pudotuspelipaikasta taisteleva Pittsburgh Steelers isännöi Heinz Fieldillä New England Patriotsia. Ottelusta voidaan odottaa kaikissa ennakkokaavailuissa todella tasaista ja vähäpisteistä näytöstä. Kummankin joukkueen hyökkäys on ollut melko pahasti sekaisin läpi kauden, mutta puolustus tarjoaa mahdollisuuksia voittoihin.

NFL:ssä runkosarjaa on jäljellä vielä viisi viikkoa. Mike Tomlinin valmentama Pittsburgh Steelers taistelee AFC:n konferenssin kärkisijoista, sillä joukkue on 12 pelatun ottelun jälkeen saldossa 7-5. Bill Belichickin valmentama New England Patriots taistelee kärkivarauksista tulevan kevään NFL:n varaustilaisuuteen. Patriots on saldossa 2-10 tällä hetkellä eikä joukkueella ole AFC itä divisioonassa enää mahdollisuutta ykköstilaan.

Joukkueiden välisestä ottelusta voidaan odottaa todella vähäpisteistä. NFL:ssä vedonlyöntiyhtiöt tarjoavat otteluihin omia pisterajojaan ja historiallisesti Steelersin kotiotteluun on rajana nyt 29,5 pistettä, mikä on todella alhainen raja. Tämä on matalin raja sitten talven 2006 pudotuspelien, jolloin Carolina Panthersin ja Chicago Bearsin väliseen otteluun annettiin rajaksi 30 pistettä.

Ottelussa nähdään kahden kakkospelinrakentajan välinen taistelu, sillä Steelersin hyökkäystä johtaa Kenny Pickettin loukkaannuttua Mitch Trubisky. Bailey Zappe johdattaa Patriotsin hyökkäyksen kentälle. Zappe sai viime vuonna vastuuta Mac Jonesin loukkaannuttua ja on aika ajoin tullut tälläkin kaudella kentälle kesken ottelujen.

Zappella on kova tehtävä, sillä kolmeen edelliseen otteluun Patriots on tehnyt yhden touchdownin ja yhteensä 13 pistettä. Viikko sitten joukkue jäi nollille kotiyleisönsä edessä Los Angeles Chargersia vastaan, kun Chargers oli vahvempi 6-0 -lukemin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Amerikkalainen jalkapallo