Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

Puolalaistähdelle järkyttävä vastoinkäyminen! – “Tämä ei kuulunut suunnitelmiini”

Jan Blachowicz, UFC.
AOP

UFC:n kevyen raskaansarjan entinen mestari Jan Blachowicz joutuu leikkauspöydälle. Puolalaismörssäri on näin ollen pakotettu jättämään väliin kaavaillun ottelun Aleksandar Rakicia vastaan.

Jan Blachowicz piti UFC:n alemman raskaansarjan mestaruusvyötä hallussaan vuosina 2020-2021. Puolalainen puolusti vyötään onnistuneesti Israel Adesanyaa vastaan, mutta kärsi seuraavassa ottelussaan tappion Glover Teixeiralle.

Blachowicz palasi voittokantaan Aleksandar Rakicia vastaan käydyssä kamppailussa, jonka jälkeen hän kohtasi Magomed Ankalaevin. Ottelu päättyi ratkaisemattomaan, joka otettiin hyvin otelleen puolalaisen leirissä erittäin raskaasti.

Edellisessä ottelussaan Blachowicz joutui jälleen pettymään, kun painoluokkaa ylöspäin noussut Alex Pereira osoittautui paremmaksi. Suunnitteilla oli uusintaottelu Rakicin kanssa, mutta Blachowiczin loukkaantuminen muutti kuviot. Puolalaistähdellä on edessään olkapääleikkaus, jonka myötä edessä on pitkä toipumisjakso.

– Tämä ei kuulunut suunnitelmiini. On vaikea ilmaista tunteitani, sillä ne ovat sekoitus vihaa ja surua, Blachowicz kommentoi LowKickMMA:n mukaan.

– Ottelusta vetäytyminen loukkaantumisen vuoksi on yksi vaikeimmista päätöksistä, joita ottelija voi joutua tekemään. Joskus ei kuitenkaan ole muuta vaihtoehtoa. Varsinkin jos kilpailee viiden parhaan joukossa ja haluaa säilyttää tasonsa mahdollisimman korkealla.

– Sen sijaan, että taistelisin parhaaseen kuntoon pääsemisestä, taistelen kivun kanssa jokaisissa harjoituksissa. Tein kaikkeni, mutta olkapääni tarvitsevat leikkauksen. Tässä tilanteessa harjoittelemisen jatkaminen ja kehään astuminen olisi vastuutonta ja typerää.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Kamppailulajit