Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Salibandy

Suomi eteni tylyllä esityksellä salibandyn MM-kisojen välieriin! – Puola kaatui murskalukemin

salibandy
AOP

Suomen naiset kaatoivat Puolan ylivoimaisella esityksellä salibandyn MM-kisojen puolivälierissä ja etenivät turnauksen välieriin.

Suomi varmisti paikkansa Singaporen MM-kisojen välieriin kaatamalla torstaina Puolan vaikeuksitta maalein 11-2. Välierävastustajaksi Suomi saa voittajan puolivälieräparista Tšekki-Tanska.

Puola tipahti torstain puolivälierissä Suomen matkasta jo heti ensimmäisessä erässä, jossa Suomi karkasi 7-2 johtoon. Hanna Niemelä iski erään hattutempun ja Sara Piispa kaksi osumaa. Oona Kauppi ja Milla Nordlund varmistivat kumpikin yhdellä osumalla, että Suomi karkasi erässä tavoittamattomiin.

Toisessa erässä väännettiin maaleitta ja kolmannessa erässä Suomi iski vielä neljä kertaa pallon Puolen verkkoon. Johanna Homi iski erässä kahdesti ja Veera Kauppi sekä Jenna Saario viimeistelivät komeat loppulukemat.

– Voitto on tietysti tässä kohtaa tärkein, eli kyllä se siltä osin meni juuri niin kuin piti. Vähän ehkä säästeltiin vielä maaleissa – olisi voinut olla aika erilaisetkin lukemat mutta tänään näin ja se riittää, Piispa kommentoi ottelun jälkeen haastattelussa.

MM-välieräottelunsa Suomi pelaa lauantaina kello 11 Suomen aikaa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Salibandy