Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

Lajisuuruus harmittelee edelleen vuosien takaista tuomaripäätöstä: “Tiedän, että voitin hänet”

Evander Holyfield
AOP

Evander Holyfield lopetti mittavan ammattilaisuransa jo aika päivää sitten, mutta myöntää silti, että yhden ottelun lopputulos kaihertaa edelleen hänen mieltään.

Evander Holyfield lukeutuu epäilemättä nyrkkeilyn raskaansarjan kaikkien aikojen parhaimpien ottelijoiden joukkoon. Holyfield otteli reilusti yli nelikymppiseksi asti kohdaten lähestulkoon kaikki 90-luvun huippunimet.

Alabamasta lähtöisin oleva kovanyrkki vei raskaansarjan mestaruuden nimiinsä ennätykselliset neljä kertaa ollen painoluokan kiistaton mestari vuosina 1990-1992.

Holyfield asteli kehään muun muassa James Douglasin, Riddick Bowen, Larry Holmesin ja George Foremanin kaltaisten suurnimien kanssa. Jenkkilegenda myöntää, että Lennox Lewisille kärsitty tappio vaivaa edelleen hänen mieltään.

Miesten ensimmäinen kamppailu päätyi ratkaisemattomaan ja Lewis voitti toisen pisteillä, joskaan Holyfield ei ole tuomiosta samaa mieltä.

– Tiedän, että voitin hänet toisessa (ottelussa). Se oli pahempaa kuin (ryöstö), koska tosiasia on, että hän (Lewis) tietää, ettei hän voittanut minua siinä ottelussa.

– Hän voi sanoa, etten voittanut ensimmäisellä kerralla, mutta ei hänkään voittanut. He vain antoivat hänelle uusintaottelun, koska hänen odotettiin voittavan ensimmäisen ottelun.

Lähde: Boxing Social

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Kamppailulajit