Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

700 miljoonan dollarin lappu! – Baseball-liiga MLB:ssä jysähti melkoinen sopimus

Shohei Ohtani, baseball
AOP

Yhdysvalloissa suuressa suosiossa oleva baseballin pääsarja MLB on saanut historian suurimman sopimuksensa. Baseballissa vietetään pitkän kauden jälkeen ansaittua taukoa ja joulukuussa vapaina agentteina olevat pelaajat neuvottelevat uusista sopimuksista. Lauantaina nähtiin MLB:n historian suurin pelaajasopimus.

MLB-seura Los Angeles Dodgers on tehnyt sarjan historian suurimman pelaajasopimuksen. Dodgers kiinnitti vapailta markkinoilta kymmenvuotiseen sopimukseen 29-vuotiaan japanilaistähti Shohei Ohtanin. Ohtanin sopimuksen arvo on järisyttävät 700 miljoonaa dollaria, mikä on enemmän kuin NHL-seura Arizona Coyotesin tämän hetken arvo.

Kuuden vuoden aikana Ohtani on lyönyt 701 otteluun MLB:ssä yhteensä 428 juoksuja ja 171 kunnaria.

Ohtani siirtyy Dodgersin riveihin paikallisvastustaja Los Angeles Angelsista, jossa japanilainen pelasi MLB-uransa alun. MLB-historian aiempi ennätyssopimus oli Angelsin 12 vuoden mittainen sopimus Mike Troutin kanssa. Philadelphiasta kotoisin oleva Trout teki vuonna 2019 426,5 miljoonan dollarin arvoisen sopimuksen Angelsin kanssa, mutta tuore Ohtanin sopimus pyyhkii tällä pelikenttää.

Tuoreella sopimuksella Ohtani tienaa 70 miljoonaa dollaria kaudessa. Se on ylivoimainen ennätys keskimääräisen kausipalkan suhteen. Aiempi ennätys oli Max Scherzerin ja Justin Verlanderin nimissä. Pelaajat tienasivat merkittävästi lyhyemmillä sopimuksillaan keskimäärin 43,3 miljoonaa dollaria kaudesta.

Viime kaudella Baltimore Orioles ja Oakland Athletics maksoivat runkosarjan ensimmäisenä päivänä palkkaa vähemmän pelaajilleen kuin Ohtani saa tulevasta kaudesta. Orioles maksoi 60,9 miljoonaa dollaria ja Athletics 56,9 miljoonaa dollaria. Athleticsin huhutaan siirtyvän lähitulevaisuudessa Las Vegasiin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Muut