Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Salibandy

Katastrofaalinen alku maksoi Suomella kalliisti – Ruotsi juhli salibandyn MM-kultaa

Suomi hävisi salibandyn MM-finaalissa Ruotsille
AOP

Suomen naiset joutuivat pettymään salibandyn MM-finaalissa Singaporessa sunnuntaina. Rakas naapurimaamme Ruotsi oli finaalissa 6-4 parempi ja juhli maailmanmestaruutta.

Suomi sai finaaliin surkean alun ja Ruotsi painoi lujaa päälle heti alkuminuuteista lähtien. Suomi sai heti alkuun kylmää vettä niskaan, sillä Ruotsin avausmaali syntyi vain vajaan minuutin pelin jälkeen. Ensimmäisen erän puoliväliin mennessä Suomen verkko oli heilunut jo kolmesti, eikä meno tästä paljoa parantunut.

– Jollain tavalla pikkasen lamaannuttiin siitä [avausmaalista] ja sitten kun Ruotsi pääsee flowhun, niin se oli todella vaikea katkaista, Veera Kauppi summasi ottelun avaushetkistä.

– Ärsyttää ja harmittaa ihan vietävästi, koska olimme hyvin valmistautuneita, Kauppi jatkoi.

Ensimmäisen erän loppuun mennessä peli näytti jo auttamattomasti pelatulta, sillä Ruotsi johti finaalia jo 6-0.

Toivottamalta näyttäneestä tilanteesta Suomi sai vielä kirin kuitenkin aikaan. Toisen erän lopussa Sara Piispa avasi Suomen maalihanat ja kolmannen erän alussa 18-vuotias superlupaus Miisa Turunen kavensi ylivoimaosumalla tilanteeksi 6-2.

Oona Kauppi ja Jenna Saario osuivat vielä kumpikin kertaalleen, mutta tämän lähemmäs Suomen kiri ei kantanut. Ruotsi juhli historiansa 11. MM-kultaa, kun suomalaisnaisten oli tyytyminen historian yhdeksänteen MM-hopeaan.

– Pettymys on suuri. Peiliin pitää katsoa – kyllä se on päävalmentajan vika jos joukkue ei ole tällaisessa pelissä pelipäällä, Suomen päävalmentaja Lasse Kurronen kommentoi pettyneenä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Salibandy