Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Talviurheilu

Ruotsalaisilta mahalasku kotikisassa – Niskanen harmitteli huonoa tuuria: “Harmittaa suunnattomasti”

Maastohiihtäjä Kerttu Niskanen
AOP

Maastohiihdon maailmancupin kolmas kisaviikonloppu kisattiin Ruotsin Östersundissa. Lauantaina hiihdettiin perinteisen sprintit ja sunnuntaina vapaan hiihtotavan 10km väliaikalähtökisa.

Sunnuntai ei ollut ruotsalaisnaisten päivä alkuunkaan. Ebba Andersson oli parhaana ruotsalaisena vasta yhdeksäs. Frida Karlsson jäi kauas kärjestä ja sijoittui vasta 23:s.

– En ole koskaan hiihtänyt näin huonosti. Kroppa ei toiminut, ja sukset vielä vähemmän. Silloin mennään alamäkeen, Karlsson manasi Iltalehden mukaan.

Kerttu Niskanen oli parhaana suomalaisnaisena 11:s. Hän jäi kisan voittaneesta Jessie Digginsistä minuutin ja 14 sekuntia. Niskasen kisaa vaikeutti huomattavasti lähtöpaikka – nainen pääsi matkaan viimeisenä hiihtäjänä huonontuneihin olosuhteisiin.

– Nyt kävi huono tuuri. Keli huononi kisan aikana suunnattomasti. Oli ihan eri keli ensimmäisellä ja toisella kierroksella. Lähtöpaikka harmittaa suunnattomasti, Niskanen harmitteli Ylelle.

– En ymmärrä, miksi ei ollut latupartiota. Päällimäisenä ärsyttää tuo keli, nainen jatkoi.

Eveliina Piippo avasi kautensa ja hiihti Ruotsissa sijalle 16. Johanna Matintalo oli 40:s, Anne Kyllönen 43:s. ja Tiia Olkkonen 47:s.

Kärkikolmikon täydensivät Digginsin takana Norjan Heidi Weng sekä Saksan Victoria Carl.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Talviurheilu