Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Brittitähti valottaa tulevaisuudensuunnitelmiaan: “Aion olla niin valmis kuin mahdollista”

Cameron Norrie
AOP

Cameron Norrie uskoo, että kuluva vuosi on tarjonnut hänelle tärkeää opetusta. Tennistähden viimeaikaiset tulokset ovat jättäneet todella paljon toivomisen varaa, mutta hän kertoo katsovansa tulevaisuuteen luottavaisin mielin.

Cameron Norrie pelasi viimeisen ottelunsa Davis Cupissa häviten suorissa erissä maailmanlistan ykköspelaajalle Novak Djokovicille, joka vahvisti Ison-Britannian putoamisen turnauksen puolivälierävaiheessa.

Kauden alku lupasi hyvää Norrien kannalta, sillä hän oli lyömätön United Cupissa ja pääsi kolmeen ATP-finaaliin. Brittipelaaja vei Rio de Janeirossa ykkössijan voitettuaan Carlos Alcarazin.

Tämän jälkeen otteissa tapahtui kuitenkin selkeä notkahdus ja Norrie on hävinnyt kahdeksasta edellisestä ottelustaan peräti seitsemän.

– Oli pettymys lopettaa kausi tällä tavalla, mutta sain mukaani myös paljon positiivisia asioita, Norrie kertoi Tennisheadin mukaan.

– Mukana oli paljon hyvää ja sain paljon opittavaa. Onnistuin silti voittamaan mestaruuden Riossa, joka oli kauteni kohokohta. Haluan aina enemmän ja minulla riittää nälkää.

– Minulla on paljon työtä tehtävänä ja useita työstettäviä asioita harjoituskaudella. Aion olla niin valmis kuin mahdollista. Haluan olla mukana isoimmissa turnauksissa ja jatkaa kehittymistä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis