Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Djokovic kommentoi nuorten haastajien asettamia paineita: “Herättävät sisälläni nukkuvan pedon”

Novak Djokovic (vas.), Jannik Sinner.
AOP

Novak Djokovicin kilpailuvuosi jää historiaan äärimmäisen loistokkaana. Serbitähti voitti peräti kolme Grand Slamia neljällä yrittämällä, jonka myötä hän nousi lajihistorian menestyksekkäimmäksi pelaajaksi.

Novak Djokovic täyttää ensi vuonna 37 vuotta, mutta väittää, että hänen menestyksenhalunsa vain kasvaa, sillä nuoret haastajat ovat herättäneet pedon hänen sisällään.

Maailmanlistan ykkönen Djokovic nautti poikkeuksellisesta vuodesta 2023 voittamalla kolme neljästä Grand Slam -turnauksesta ja nostamalla kokonaisvoittosaldonsa 24:ään. Tämä on kaksi enemmän kuin hänen suurimmalla kilpailijallaan Rafael Nadalilla ja neljä enemmän kuin eläkkeelle jääneellä Roger Federerillä.

Djokovic ei kuitenkaan saanut vuoden aikana kaikkea haluamaansa. 20-vuotias Carlos Alcaraz murskasi hänen haaveensa viidennestä peräkkäisestä Wimbledonin voitosta. Jannik Sinner puolestaan romutti hänen toiveensa Davis Cupin voitosta Serbian kanssa.

– Nuoret kaverit, jotka ovat hyvin nälkäisiä ja inspiroituneita pelaamaan parasta tennistään minua vastaan, toimivat minulle lisämotivaation lähteenä. Luulen, että he tavallaan herättävät sisälläni nukkuvan pedon, Djokovic kertoi Firstpostin mukaan.

Tulevasta tenniskaudesta on lupa jälleen odottaa erittäin mielenkiintoista, sillä edellä mainittujen pelaajien lisäksi myös pitkään sivussa ollut Nadal lyö oman lusikkansa soppaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis