Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Tennistähdeltä shokkipaljastus: “En halua enää pelata”

Nick Kyrgios avasi ajatuksiaan uransa jatkosta
AOP

Australian tennistähti Nick Kyrgios latasi pöytään suoraa tekstiä uransa jatkosta vastikää Jay Shettyn On Purpose -podcastissa.

Tennistähti Nick Kyrgios paljasti haastattelussa olevansa “väsynyt” sekä totesi, ettei haluaisi pelata enää tennistä.

– Jos se olisi minusta kiinni, en rehellisesti sanottuna haluaisi enää pelata, 28-vuotias Kyrgios heitti BBC Sportin mukaan.

– Minun on [jatkettava pelaamista]. Minulla on vielä niin paljon annettavaa, mutta minun puolestani en halua enää pelata.

Vuonna 2022 aussi saavutti uransa ensimmäisen kaksinpelin grand slam -turnauksen finaalipaikan Wimbledonissa, mutta alamäki alkoi pian sen jälkeen.

Kyrgios jätti viime kaudella kaikki neljä major-turnausta välistä ranne-, polvi- ja jalkavammojen takia. Kyrgios vahvisti myös, että jättää myös tulevan tammikuun Australian avoimet välistä loukkaantumishuolien takia.

– Olen väsynyt. Minulle on tehty nyt kolme leikkausta. Olen vasta 28-vuotias, olen aina halunnut saada perheen enkä olla tuskissa. Kun nousen ylös, en pysty kävelemään ilman kipua.

Vaikka miehen meno parhaillaan kovasti takkuaakin, ei tämä vielä ole valmis kuitenkaan täysin tennistä hylkäämään. Kyrgios paljasti, että miehen toiveena on vielä nousta takaisin huipulle ja päättää sitten ura omilla ehdoillaan vuoden kahden päästä.

– Se on vain todella vaikeaa. Olen väsynyt. Olen väsynyt pelaamaan tennistä, mies avasi.

– Mutta luulen että minulla on vielä mahdollisuus yhteen tai kahteen hyvään kauteen.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis