Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Siipirikkoiselta Utah Jazzilta vahva esitys ilman Lauri Markkasta

Utah Jazz koripallo NBA
AOP

Utah Jazz kaatoi perjantain vastaisena yönä Portland Trail Blazersin lukemin 122-114.

Utah joutui otteluun pahasti siipirikkoisena, sillä se joutui pärjäämään ilman All Stars -tähteään Lauri Markkasta sekä John Collinsia, Jordan Clarksonia ja Keyonte Georgea.

Poissaolot eivät Jazzia kuitenkaan paljoa näyttäneet painavan ja se oli vahvasti ottelussa Portlandia vastaan kuskin paikalla, johtaen yhdessä vaiheessa ottelua jopa 33 pisteellä. Jazzin paras pistemies oli 27 pistettä heittänyt Collin Sexton. Simone Fonteccio lisäsi komeat 24 pistettä. Jazzin italialaistähti upotti kahdeksasta pelitilanneheitoistaan seitsemän, mukaan lukien kaikki viisi kolmen pisteen heittoaan.

– Mielestäni kaikki pelasivat hyvällä yhteydellä – erityisesti puolustuspäässä, Utahin valmentaja Will Hardy totesi tyytyväisenä pelin jälkeen.

– Ja hyökkäyspäässä mielestäni liikutimme palloa hyvin. Luulen, että kollektiivisessa energiassa näkyy, kun jokainen pelaaja tuntee olevansa osa peliä.

Markkanen oli mukana Jazzin vahvuudessa torstain vastaisena yönä Suomen aikaa pelatussa New York Knicks -voitossa, mutta jätti heti seuravana päivänä pelatun Portland-ottelun välistä.

Utah tiedotti viestipalvelu X:ssä, että Markkanen olisi sivussa “takareiden vamman hoidon” vuoksi. Suomalaisen useita viikkoja sivussa pitänyt vamma ei siis mitä ilmeisemmin ole pahentunut, vaan miehen poissaolo oli enemmänkin varotoimenpide.

Markkanen kommentoi itse takareisivammaansa vastikää ja kertoi, että paluu otetaan todella varovaisesti, jotta vamma ei uusiudu pahempana.

Mikäli upotus ei näy, näet sen täältä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Koripallo