Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Warriors-leirissä ollaan kyllästyneitä supertähden holtittomuuteen: “Hänen on muututtava”

Warriors-leirissä vaaditaan muutosta Draymond Greenin käyttäytymiseen
AOP

NBA-mestarisuosikkeihin lukeutuva Golden State Warriors piti keskiviikkona kriisipalaverin joukkueen supertähden, Draymond Greenin, tilanteesta.

Draymond Green sai NBA:lta toistaiseksi voimassa olevan pelikiellon huitaistuaan väkivaltaisesti Phoenix Sunsin Jusuf Nurkicin joukkueiden välisessä ottelussa alkuviikosta.

Ulosajo oli Greenille jo kauden toinen. Warriors-tähti kärsi vastikää viiden ottelun pelikiellon napattuaan Minnesota Timberwolvesin Rudy Gobertin väkivaltaisesti kuristusotteeseen.

Tuon pelikiellon jälkeen Green vakuutteli olevansa halukas löytämään parempia toimintatapoja kentälle, mutta puheet näyttäisivät jääneet vain sanahelinäksi. Warriorsin valmentaja Steve Kerr avasi hieman, mitä joukkueen sisäisessä kokouksessa keskusteltiin.

– Hän, joka kuristi Rudya, hän, joka löi Jusufia villisti, hän, joka löi Jordan [Poolea] viime vuonna – hänen on muututtava, Kerr kommentoi ESPN:n mukaan.

NBA:n asettama pelikielto on selkeä viesti, ettei Greenin jatkuvaa epäurheilijamaista tai väkivaltaista käytöstä enää katsota parketilla ja sama on myös Warriorsin näkökulma tilanteeseen.

Kerr kuitenkin korosti, että Greenillä on koko Warriors-joukkueen tuki takana ja tavoitteena on nimenomaan auttaa miestä rangaistusten sijaan.

– Tässä ei ole kyse vain purkauksesta kentällä. Kyse on hänen elämästään. Kyse on ihmisestä, johon uskon, jonka olen tuntenut vuosikymmeniä ja jota rakastan hänen lojaalisuutensa vuoksi, Kerr totesi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo