Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Lauri Markkaselta selvä kanta villeinä velloviin siirtohuhuihin: “Toivottavasti pysytään täällä”

Lauri Markkanen NBA:ssa
AOP

Lauri Markkanen on ollut viime aikoina huhumyllyn pyörityksessä mahdollisen siirron takia. Rapakon takaa kuiskuteltiin, että Utah Jazz olisi mahdollisesti valmis luopumaan suomalaisesta supertähdestään sopivan tarjouksen tullen.

Uutissivusto The Salt Lake Tribunen Andy Larsen kuitenkin tyrmäsi huhut, että Markkanen olisi lähtökuopissa.

– Jazzin johdon mielestä useat pelaajat ovat selkeästi vakiinnuttaneet asemansa sellaisina, joiden ympärille he haluavat rakentaa jatkossakin. Tuon listan kärjessä on Lauri Markkanen, Larsen kirjoitti.

Jazzin seurajohto “rakastaa” Larsenin mukaan Markkasta ja näkee suomalaisen keskeisenä pelaajana seuran tulevaisuudessa, jonka ympärille rakentaa nousukykyinen joukkue.

Markkanen itse kommentoi siirtohuhujaan Ylen haastattelussa vastikää.

– En tiedä ovatko siirtohuhut tuulesta temmattuja. Kaverit ovat kyselleet, uskaltaako varata lentoja peleihin, Markkanen totesi haastattelussa.

– En osaa sen enempää kommentoida, saa nähdä mitä tapahtuu. Toivottavasti pysytään täällä, mies jatkoi.

NBA:n tähdistöjoukkueeseen viime kaudella valittu Markkanen tiedostaa siirtomarkkinoiden raadollisuuden. Chicago Bullsissa sekä Cleveland Cavaliersissa pelannut suomalainen sai tiedon Utah-siirrosta hieman puskista koripallon EM-kisojen aikaan vuonna 2022.

– Kun teet asioita oikein tai huonosti, niin aina tuntuu, että ne kauppaspekulaatiot pyörivät siellä. Silti tuntuu, että ne kaupat tulee aina puskista. Ei meillä kotona sitä silti ajatella. Ajatukset ovat tässä hetkessä, mies vakuutteli.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Koripallo