Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Talviurheilu

Naisten kympin kisassa saatiin uusi voittaja! – Kerttu Niskaselta kauden paras sijoitus

Kerttu Niskanen Trondheimin maailmancupissa
AOP

Maastohiihdon Trondheimin maailmancup huipentui sunnuntaina naisten 10 kilometrin väliaikalähtökilpailuun.

Naisten 10 kilometrin kisassa saatiin uusi voittaja, kun Saksan Victoria Carl voitti uransa ensimmäisen maailmancupin kilpailun. Kerttu Niskanen oli perinteisellä hiihtotavalla hiihdetyssä kilpailussa parhaana suomalaisena komeasti viides.

Carl oli kisan jokaisessa väliajassa nopein ja saapui maaliin 19,6 sekuntia, toiseksi sijoittunutta Yhdysvaltain Rosie Brennania, nopeampana. Eilisen yhdistelmäkilpailun ylivoimainen voittaja, Ruotsin Ebba Andersson, oli sunnuntaina kolmas.

Niskasen sijoitus, viides, oli suomalaisittain koko Trondheimin viikonlopun paras, sekä naisen itsensä maailmancup-kauden toistaiseksi korkein.

Muista suomalaisnaisista Anne Kyllönen oli 22:s, Eveliina Piippo 44:si ja Tiia Olkkonen 47:s. Jasmi Joensuu keskeytti kilpailun ja Johanna Matintalo ei lähtenyt matkaan ollenkaan.

Joensuu paljasti kisan jälkeen, että keskeytyksen taustalla olivat osumaa ottaneet keuhkot.

– Perjantain kisan jälkeen keuhkot ottivat osumaa. Olisi pitänyt tajuta olla hiihtämättä, nainen harmitteli Viaplayn haastattelussa Ilta-Sanomien mukaan.

– Jasmilla on takana sairastelua. Perjantain sprintti meni hyvin, mutta ensimmäinen kisa sairastelun päälle potkaisi takapakkia. Hän on ollut terveenä Trondheimissa, mutta tilanne on herkkä, Joensuun valmentaja Ville Maunuksela avasi naisen tilanteesta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Talviurheilu