Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Talviurheilu

Norja dominoi Trondheimissa miesten kymppiä – Markus Vuorela hyödynsi ovelan avun: “Se on semmosta taktikointia”

Markus Vuorela oli paras suomalaismies Tronheimin perinteisen kympin kisassa
AOP

Hiihdon Trondheimin maailmancupissa hiihdettiin sunnuntaina perinteisen kympit väliaikalähdöin.

Norjan ihmemies Johannes Hösflot Kläbo kruunasi viikonloppunsa perinteisen kympin kisan voitolla. Norjalainen nousi jokaisessa viikonlopun kolmessa kisassa korkeimmalle palkintosijalle.

Miesten kymppi oli odotetusti norjalaisten hallintaa ja viikonloppu huipentuikin kotiyleisön edessä Norjan kolmoisvoittoon. Kläbon rinnalle palkintopallille nousivat Pål Golberg sekä Henrik Dønnestad.

Suomalaisittain päivää voidaan kuvailla miesten osalta pettymykseksi, erityisesti, kun kyseessä on suomalaisten leipämatka.

Päivän paras suomalaismies oli Markus Vuorela, joka hiihti sijalle 13. Eroa kärkeen Vuorelalla syntyi reilu minuutti. Iivo Niskanen oli päivän kisassa 14:s.

Vuorela pääsi kisassa hyödyntämään takaataan lähteneen Erik Valnesin peesihyötyä.

– Harvemmin peesejä itsellä sattunut, niin nyt kerrankin sattui hyvin. Siinä mentiin sitten yhtä matkaa, Vuorela kertasi kisasta.

– Tiesin, että olen kyllä hyvä roikkumaan. Se on semmosta taktikointia. Siinä voi aika nopeasti tulla noutaja, jos on kovempitasoinen kaveri edessä.

Vuorela pysyi Valnesin matkassa kuitenkin hyvin ja oli päivän kisaansa kokonaisuudessa tyytyväinen. Mies paljasti, että eilisestä skiathlonista jäi hieman hampaankoloon ja siksi sunnuntain onnistuminen maistui erityisesti.

Muista suomalaismiehistä Perttu Hyvärinen oli 24:s, Ristomatti Hakola 26:s, Arsi Ruuskanen 34:s ja Lauri Vuorinen 35:s.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Talviurheilu