Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

NBA-supertähden uskomaton putki päätökseen! – Tämän Stephen Curry teki 268:ssa ottelussa putkeen

Stephen Curryn kolmen pisteen heittojen ennätysputki katkesi NBA:ssa
AOP

Golden State Warriorsin supertähti, Stephen Curry, ehti pelata NBA:ssa uskomattomat 268 ottelua putkeen heittäen jokaisessa vähintään yhden kolmen pisteen heiton.

Huima putki tuli kuitenkin maanantain vastaisenä yönä Suomen aikaa päätökseen, kun Stephen Curry ei osunut ainuttakaan kolmen pisteen heittoaan ottelussa Portland Trail Blazersia vastaan. Mies yritti kolmen pisteen viivan takaa kahdeksan kertaa, mutta tälle epätyypilliseen tapaan, yksikään heitto ei päätynyt korisukkaan.

Kolmen pisteen heittojen erikoismiehenä tunnettu Curry on viimeksi pelannut ottelun NBA:ssa ilman yhtään tehtyä kolmosta marraskuussa 2018.

Curry kantaa tavallisesti isoa pistevastuuta harteillaan Warriorsin miehistöstä. Joukkueen riveistä löytyi kuitenkin onneksi muita vastuunkantajia Portland-ottelussa ja Warriors juhli lopulta voittoa lukemin 118-114.

– Emme voi luottaa siihen, että Steph pelastaa meidät joka ilta, Warriorsin päävalmentaja Steve Kerr kommentoi pelin jälkeen.

– Tämä oli vaikea ilta hänelle, mutta siitä joukkueessa pitäisi olla kyse. Kaikki tuuraavat toisiaan, eri kaverit nousevat joka ilta esiin. Se on hyvä merkki, sillä hän on kantanut meitä tarpeeksi kauan tänä vuonna. Meidän on annettava hänelle enemmän apua, mies jatkoi.

Hieman ailahdellen tällä kaudella pelannut Klay Thompson tuntuu löytäneen viime aikoina vireensä ja mies olikin joukkueensa paras pistemies 28 pisteellä. Vastikää Warriorsin avausviisikosta penkin puolelle tipahtanut Andrew Wiggins avusti puolestaan 25 pisteellä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Koripallo