Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Lauri Markkanen hyvässä vireessä NBA:ssa! – Utah Jazzille vakuuttava voitto

Lauri Markkasen Utah Jazz kaatoi NBA:ssa oklahoma City Thunderin
AOP

Lauri Markkasen Utah Jazz kaatoi viime yönä NBA:ssa Brooklyn Netsin komeasti 125-108.

Jazz napasi kotiparketillaan kolmannen voittonsa viimeiseen neljään otteluun, kukistamalla Brooklyn Netsin vakuuttavasti 125-108.

Jazzin Collin Sexton pelasi jo viidennen perättäisen yli 20 pisteen ottelunsa ja johdatti joukkueensa voittoon 27 pisteellä. Talen Horton-Tucker heitti niin ikää 27 pistettä sekä antoi kuusi koriin johtanutta syöttöä.

Lauri Markkanen oli ottelussa hyvässä vireessä. Mies pelasi ottelussa hieman rapiat 30 minuuttia heittäen 20 pistettä ja kahmien 10 levypalloa eli tupla-tuplan. Suomalainen osui ottelussa myös kaikki seitsemän yritystään vapaaheittoviivalta.

Netsin Cam Thomas kantoi joukkuettaan 32 pisteellä ja Spencer Dinwiddie tuki 17 pisteellä, 11 syötöllä sekä kahdeksalla levypallolla.

Brooklyn oli hyvissä asetelmissa ison osan ottelusta. Se voitti toisen neljänneksen ja johti kolmattakin hyvän aikaa. Vierailijat eivät kuitenkaan saaneet kertaakaan luotua yli seitsemän pisteen johtoa, jolla se olisi pudottanut Jazzin matkasta.

Kotijoukkueen vahva kolmannen neljänneksen loppu sekä viimeinen neljännes varmistivat lopulta, että se karkasi selvään voittoon. Markkanen oli yhdessä Sextonin ja John Collinsin kanssa aloittamassa Jazzin loppukiriä isoilla kolmen pisteen heitoilla.

Seuraavaksi Utah kohtaa torstain vastaisena yönä Suomen aikaa Markkasen vanhan seuran Cleveland Cavaliersin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Koripallo