Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Amerikkalainen jalkapallo

Seattle Seahawks jättiyllätykseen! – NFL:n mestarisuosikki tylysti kanveesiin

Seattle Seahawksin pelinrakentaja Drew Lock.
AOP

NFL:ssä pudotuspelitaistelu käy kuumana. Runkosarjaa on enää kolme viikkoa jäljellä, kun runkosarjan 15. otteluviikko pelattiin tiistain vastaisena yönä Suomen aikaa maaliin. Tiistain ottelussa jättiyllätykseen venyi neljän ottelun tappioputkessa otteluun saapunut Seattle Seahawks, joka nappasi kotiyleisönsä tuella mahtavan voiton yhdestä NFL:n mestarisuosikeista.

Pete Carrollin valmentama Seattle Seahawks katkaisi neljän ottelun mittaisen tappioputken kaatamalla mestarisuosikki Philadelphia Eaglesin kotinurmellaan. Seahawks oli Nick Siriannin valmentamaa joukkuetta vahvempi 20-17 -lukemin.

Ottelu ratkesi viimeisellä minuutilla, kun Seahawksin pelirakentajana aloittanut Drew Lock vei huiman 92 jaardin driven maaliin. Touchdown syntyi, kun Lock heitti 29 jaardin touchdownin Jaxon Smith-Njigballe. Tämä nosti Seahawksin 17-13 -tappioasemasta 20-17 -johtoon.

Eagles pääsi vielä yrittämään tasoitusta, kun kelloon jäi peliaikaa 28 sekuntia, mutta kaksi touchdownia ottelussa viimeistellyt Jalen Hurts päätti ottelun viimeisen driven syötönkatkoon. Hurts heitti ottelussa yhteensä 143 jaardia ja kaksi syötönkatkoa. Molemmat syötönkatkot osuivat neljännelle neljännekselle.

Eaglesin tappion myötä Dallas Cowboys nappasi NFC:n itäisen divisioonan kärkipaikan samalla saldolla kuin Eagles. Eaglesille tappio oli jo kolmas putkeen. Kaksi aiempaa olivat tulleet NFC:n konferenssin kärkijoukkueita eli Cowboysia ja San Francisco 49ersia vastaan. 49ers johtaa konferenssia saldolla 11-3, kun Cowboys, Eagles ja kauden yllättäjäjoukkue Detroit Lions ovat saldossa 10-4. Kaikki joukkueet ovat varmistaneet pudotuspelipaikan.

Seahawks nousi saldoon 7-7. Seahawks jakaa saldolla kuudetta sijaa kolmen muun joukkueen kanssa, mutta on vasta kahdeksantena konferenssissa, sillä Seahawks häviää vertailun pudotuspelipaikoista kiinni pitäville Los Angeles Ramsille ja Minnesota Vikingsille.

Seahawks kohtaa ensi viikolla Tennessee Titansin vieraissa ja Eagles kotonaan New York Giantsin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Amerikkalainen jalkapallo